Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
 
Kód produktu: 452499
BandaiEN titulky
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom [Steam] [PC digital]


Noby a jeho přátelé se vracejí ve zcela novém příběhu o Doraemonovi! Pěstujte plodiny, chovejte zvířata, používejte Doraemonovy speciální gadgety a pomáhejte přátelům v tomto zábavném a hřejivém příběhu, který si užijí všechny věkové kategorie.


Oblíbená kombinace známé farmářské série, kterou hráči zbožňují již více než 25 let, a populární ikony japonské kultury, Doraemona, se dočkala nového dílu, který nabízí spoustu nových způsobů hraní!


Klíčové vlastnosti:

    • Noby a spol. přijíždějí na podivnou planetu, kde se setkávají s chlapcem jménem Lumis. Rozhodnou se společně žít na jeho staré farmě a uskutečnit jeho sen – vrátit farmě její bývalou slávu! Připoj se k nim a společně si vytvořte vzácné vzpomínky, jako je sledování ohňostrojů, meteorických rojů a prvního východu slunce v roce.



    • Doraemonovy gadgety vám život na farmě velmi usnadní! Zalévejte plodiny pomocí malinkého dešťového mraku, sklízejte uvařená jídla v restauraci na farmě, pomocí chmelnice a extra trvalého mraku ve spreji si vytvořte zahradu na obloze, potápějte se do hlubin pomocí adaptačního paprsku, kultivujte perly a mnoho dalšího!



    • Realistické prvky, jako je přirozené osvětlení, vítr a zvuky okolí, vdechují okouzlujícímu prostředí život. Čekají na vás různorodá a okouzlující místa! Zlaté pole překypující pšenicí, mys s úžasným výhledem na obzor, atmosférický les, a to je teprve začátek! Tato nádherná místa působící jako balzám na duši se v době ročních období přeměňují a každé z nich nabízí jedinečný pohled na přírodní krásy tohoto světa.



    • Offline hra pro dva hráče umožňuje hráčům užít si farmaření s rodinou nebo přáteli. Pracujte společně na farmě, rybařte nebo vytáhněte tu obrovskou řepu, kterou byste sami nikdy nevytáhli!

 


  • Název vydavatele: Bandai Namco Entertainment
  • Název vývojáře Marvelous Inc.
  • Datum vydání: 1.11.2022
  • Pegi: 3
  • Žánr: Nenáročné, Simulátor
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 10 64-bit
    Procesor: Intel Core i5-6600K / AMD Ryzen 3 1200
    Paměť: 8 GB RAM
    Grafická karta: GeForce GTX 750 Ti / Radeon R7 265
    Pevný disk: 10 GB volného místa
    DirectX: Verze 11


    Jedná se o digitální verzi hry Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    © 1970-2022 Fujiko Pro
    © Bandai Namco Entertainment Inc.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN titulkyDE titulky

Recenze na Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.