DJI AIR 2S (EU)

Cena s DPH
26 990 Kč
Cena bez DPH: 22 306 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 438222
DJI

DJI AIR 2S (EU) [CP.MA.00000359.01]

DJI Air 2S je dron, který vám umožní natáčet působivá videa z ptačí perspektivy. Nádherné záběry pořídíte díky 1palcovému senzoru i pokročilým autonomním funkcím v kombinaci s krásně kompaktním tělem lehčím než 600g. Toto spojení znamená, že je perfektní volbou pro ty, kteří často cestují. Přesto dokáže přenášet video ve Full HD kvalitě až na vzdálenost 12 km a natáčet dech beroucí snímky v 5,4K, případně fotit do 20 Mpx.

Klíčové vlastnosti DJI Air 2S Fly More Combo:

  • Natáčení až do 5,4K díky 1palcovému senzoru
  • Přenos Full HD videa na vzdálenost až 12 km
  • Detekce překážek ve čtyřech směrech
  • Spousta skvělých funkcí, jako jsou MasterShots, Hyperlapse, HDR, focení do RAW a další

Proč koupit DJI Air 2S?

  • 5,4K kvalita
    Díky 1palcovému senzoru se můžete těšit na záběry ve vysoké kvalitě, což dokazuje nejen 5,4K rozlišení, ale také možnost fotit do 20 megapixelů či velké pixely (2,4 µm) pro maximální kvalitu za všech podmínek.
  • Rozsvítí tmu
    Krásné záběry získáte i po setmění vzhledem k nasazení vysokého dynamického jasu, vysokého rozlišení a přesné reprodukce barev.
  • Miliarda barev
    Díky 10bitovému Dlog-M barevnému profilu se můžete těšit na reprodukci až miliardy barev, a tím pádem ještě působivější záběry plné detailů.
  • RAW
    Pro snadnou editaci můžete fotit do profesionálního formátu RAW, který zachytí podstatně více informací pro maximální volnost při následných úpravách a vylepšeních.
  • Inteligentní HDR
    Inteligentní HDR se postará o to, že automaticky sloučí několik fotografií dohromady, aby došlo ke zvýšení dynamického rozsahu bez nutnosti post-procesů. Vyniknou tak i jemné detaily, které by jinak splynuly.
  • Hyperlapse a panorama
    Snadno můžete zhotovovat ohromující hyperlapse videa, stejně jako zachytit působivá panoramata.
  • MasterShots
    MasterShots je evoluce režimu QuickShots. Tento bezpilotní režim vám umožní natáčet kdykoli a kdekoli prostřednictvím jediné volby. Stačí si vybrat objekt natáčení a dron se jej bude držet, a přitom provádět deset různých manévrů. Vybraný objekt přitom bude neustále uprostřed záběru.
  • Propracované funkce
    Dron nabízí funkce, jako jsou Spotlight 2.0, ActiveTrack 4.0 a Point of Interest 3.0 pro inteligentní sledování vybraného objektu a záběry filmové kvality.
  • Monitoring okolí
    Díky pokročilým senzorům zvládá dron DJI Air 2S monitorovat okolní prostředí ve čtyřech směrech: nahoru, dolů, dopředu a dozadu. Kombinace špičkových algoritmů s vyspělým systémem asistence pilota (APAS 4.0) znamená, že se snadno vyhne překážkám i ve vysokých rychlostech.
  • OcuSync 3.0
    Díky špičkové technologii přenosu obrazu O3 (OcuSync 3.0) se můžete spolehnout na přenosy videa až na vzdálenost 12 km v kvalitě 1080p.
  • Technologie ADS-B
    Ještě vyšší bezpečnost letu je dosaženo díky bezpečnostním systémům AirSense, které dodávají ADS-B letové souřadnice z letadel a vrtulníků v okolí dronu, abyste jej mohli udržet v bezpečné vzdálenosti.

Technická specifikace

GPS: Ano
Dosah vysílače: 120000 m
Stabilizátor obrazu: Ano
Maximální doba letu: 31 min
Rozlišení fotoaparátu: 20 Mpx
Hodnota fps: 120
Max. rozlišení videa: 5.4K
Doporučená kategorie: Pokročilý uživatel
Ovládání pomocí aplikace: Ano
Ovládání pomocí ovladače: Ano
Návrat domů: Ano
Antikolizní senzory: Ano
Automatické zastavení vrtulí: Ano
Krizový mód: Ano
Maximální rychlost: 19 m/s
Zorné pole: 78°
Interní paměť: 8 GB
Podporované paměťové karty: microSDXC, microSD
Specifické funkce: 5,4K video, 1" CMOS senzor, 12km dosah, 150Mbps bitrate, APAS 4.0, ActiveTrack 4.0
Rozměry výrobku: 18 x 9,7 x 7,7 cm

Recenze na DJI AIR 2S (EU)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.