Disgaea 4 Complete + (A Promise of Sardines Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Disgaea 4 Complete + (A Promise of Sardines Edition) - PS4
Cena s DPH
939 Kč
Cena bez DPH: 776 Kč
 
 
Kód produktu: 401862
NISEN dabing
 
Chceš ušetřit 190 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 749 Kč

Disgaea 4 Complete + (A Promise of Sardines Edition) [NSW]


Disga_4_Promise_of_Sardines_NSW

Když Corrupternment ohrožuje život v Hades, Valvatorez se ocitne na čele nové revoluce. Bývalý tyran bude muset sehnat nové spojence, naverbovat obávanou armádu a naučit se ze jednu dvě věci o politickém nepokoji, jestli doufá, že sesadí zkorumpovaný režim a přinese spásu pro všechny bytosti Prinny!
Ponořte se do příběhu revoluce a vykoupení, tkaný napříč temnou a smíšenou říší upírů, vlkodlaků a jiných ďábelských stvoření. Zaobírejte se pohlcující obsáhlou taktickou hrou překypující s přehnanou destruktivní akcí a uvolněte hordu speciálních prvků, abyste Vaše podsvětní dobrodružství dostali na jinou úroveň. Držte se, protože ultimátní HD Disgaea hra přichází!
  • Veďte neporovnatelného Valtoreza, upíra zpětého sliby a zdevastovanou hrstkou vlkodlaků, andělů, poražených finálních bossů a jiných v příběhu lásky, ztráty a... prezidentské politiky?
  • Úroveň 9999? Udělejte ji skutečností. Vlastní mapy? Postavte si je! Vpadnout jiným hráčům do hry na létající pirátské lodi? Proč ne!? Nyní s novými sociálními online prvkami přicházejícími po spuštění!
  • Všechno dobré co postihlo Disgaea 4 je tu! S přes 30 odemknutelnými postavami, extra příběhovými kampaněmi a moderními ozdobami přidaných do Disgaea receptu, Disgaea 4 Complete+ nabízí tak hlubokou a plynulou SRPG zkušenost, jaká tu ještě doteď nebyla.


Recenze na Disgaea 4 Complete + (A Promise of Sardines Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.