Disco Elysium (The Final Cut) [PS4] - BAZÁR (použité zboží)

Cena s DPH
539 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 440523
iam8bit

Disco Elysium (The Final Cut) [PS4] - BAZÁR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Vyslouchejte nezapomenutelné charaktery, vyšetřte vraždy, nebo berte úplatky. Staňte se hrdinou nebo naprosto hroznou lidskou bytostí.


Disco Elysium - The Final Cut nabízí nespočet možností pro znovuhratelnost, revoluční dialogový systém a bezprecedentní svoboda v rozhodování již v základní hře, ale přidává i nové questy a poprvé je hra plně dabovaná.


Vlastnosti

  • Kompletní Dabing. Všechny postavy ve městě ožívají s kompletním anglickým dabingem. Naveďte postavy proti sobě, zkuste jim pomoci, nebo se zamilujte dokud je každé slovo odkomunikováno s patřičnou emocí a tónem.
  • Nové questy o politické vizi. Postavte se tváří v tvář realitě svého světonázoru, když vás vede váš politický kompas novými cestičkami. Objevte nové občany, zcela novou lokalitu a monumentální vyhlídky, jak zanecháváte ještě větší stopy ve světě.
  • Tvrdý Hard Core. - Smrt, sex, daně a disco - nic není vynecháno. Revachol je skutečné místo se skutečnými výzvami. Vyřešte masivní vyšetřování vražd, nebo odpočívejte při vedlejších případech. Detektiv rozhoduje, občané poslouchají.


Recenze na Disco Elysium (The Final Cut) [PS4] - BAZÁR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.