Deliver Us Mars (Deluxe Edition) [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
699 Kč
Cena bez DPH: 578 Kč
 
 
Kód produktu: 446329
FrontierEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Deliver Us Mars (Deluxe Edition) [Steam] [PC digital]


Deliver Us Mars je atmosférická sci-fi adventura, ve které se vydáte na napínavou misi s vysokými sázkami, jejímž cílem je zachránit lodě kolonie ARK ukradené záhadnou organizací Outward.


Deliver Us Mars je pokračování oceňované hry Deliver Us The Moon, atmosférického sci-fi dobrodružství, které přináší strhující zážitek ze života astronautů. Prozkoumejte nové hranice v napínavé misi, v níž jde o život, a získejte zpět koloniální lodě ARK, které ukradla záhadná organizace Outward.


Deluxe Edition přináší úžasnou základní hru a originální soundtrack s celou řadou nových skladeb od slavného skladatele Sandera van Zantena.


Vlastnosti:

  • NOVÁ ODVÁŽNÁ MISE
    Deset let po misi Fortuna je lidstvo na prahu vyhynutí více než kdykoli předtím. Po záhadném nouzovém volání z Marsu se nejmladší pozemská astronautka Kathy Johannsonová připojí k lodi Zephyr a její posádce na poslední misi: zachránit lodě kolonie ARK, které ukradla záhadná organizace Outward, a spolu s nimi zajistit přežití lidské rasy.
  • HRATELNOST JAKO Z JINÉHO SVĚTA
    Vstupte na palubu lodi Zephyr a vydejte se na cestu ze Země na povrch Marsu. Vydejte se na cestu drsným a nelítostným terénem, ??abyste objevili tajemství, která po sobě zanechala organizace Outward. Použijte mozek i sílu a překonejte tak psychické i fyzické výzvy, najděte kolonii ARK a odhalte motivaci těch, kdo stojí za tísňovým voláním, které vás sem přivedlo.
  • DETAILNĚ PŘEPRACOVANÝ ZÁŽITEK
    Zažijte vysoce propracovaný a poutavý příběh plný zajímavého herního obsahu. Každý okamžik je pečlivě přepracován a přináší příběh plný napětí a emocí spolu s hudbou oceňovaného skladatele Sandera Van Zantena, nejmodernějším snímáním pohybu, úžasnou grafikou a stíny a odrazy v reálném čase, které zajišťuje Unreal Engine.

  • Název vydavatele: Frontier Developments
  • Název vývojáře KeokeN Interactive
  • Datum vydání: 27.09.2022
  • Pegi: 12
  • Žánr: Adventura
    Minimální požadavky:
    Operační systém: TBD
    Procesor: TBD
    Paměť: TBD
    Grafická karta: TBD
    Volné místo na disku: TBD


    Jedná se o digitální verzi hry Deliver Us Mars (Deluxe Edition), kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    © 2022 KeokeN Interactive B.V. All rights reserved. Published by Frontier Developments plc. 'Frontier' 'Frontier Foundry' and the Frontier logo are trademarks of Frontier Developments plc. All rights reserved.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabingPL titulky

Recenze na Deliver Us Mars (Deluxe Edition) [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.