Deathloop Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Deathloop - PC DVDDeathloop - PS5
Cena s DPH
1 609 Kč
Cena bez DPH: 1 330 Kč
 
 
Kód produktu: 450638
BethesdaEN dabing
 
Chceš ušetřit 580 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 1 029 Kč

Deathloop [Xbox Series X|S]

DEATHLOOP je střílečkou z vlastního pohledu nové generace od Arkane Lyon, cenami ověnčeného studia stojícího za Dishonored. Ve hře DEATHLOOP se dva soupeřící zabijáci ocitnou na ostrově Blackreef v tajemné časové smyčce, ve které musí navěky prožívat jeden a tentýž opakující se den. V roli Colta je tvojí jedinou šancí na únik likvidace osmi klíčových cílů před dalším obnovením dne. Uč se z každého cyklu – zkoušej nové postupy, sbírej informace a hledej nové zbraně a schopnosti. Udělej cokoli, čím dokážeš smyčku přerušit.
deathloop

O hře

Když poprvé neuspěješ… Zemřeš...A pak znovu...


Každá nová smyčka je příležitostí ke změně. Využívej znalosti, které získáš v předchozích pokusech, a obměňuj svůj herní styl – ať už se budeš plížit po okolí nebo se vhrneš střemhlav do boje. V každé smyčce můžeš odhalit nová tajemství, získat informace o svých cílech i celém ostrově a rozšiřovat svůj arzenál. S nadpřirozenými schopnostmi a brutálními zbraněmi musíš využít každý nástroj, který máš po ruce, a devastujícím způsobem likvidovat vše, co ti vstoupí do cesty. Jen chytrým výběrem svého vybavení v této divoké hře na lovce a kořist přežiješ.
deathloop

Příběh


Chopíte se v roli Colta, který se probouzí na pobřeží ostrova Blackreef. Netuší, kde je, ani co se stalo. Podivnost celé situace si odlehčuje slovy, že by měl asi přestat pít. Na ostrově vidí záhadné nápisy, které jej navádějí na cestu vpřed. Brzy zjistí, že je uvězněn v nekonečné časové smyčce a dokola prožívá stále tentýž den. Stejně jsou na tom i všichni obyvatelé ostrova.
deathloop

Prolomte smyčku


Klíčem k prolomení smyčky a Coltovy svobodě je 8 různých cílů, které si říkají vizionáři a na ostrově si vytvořili svůj dokonalý svět. Musíte je zabít dříve, než se váš den opět restartuje. Blackreef navíc obývají další zabijáci, jejichž úkolem je chránit vizionáře. Díky tajemné Julianu se všichni dozví, že chcete přerušit časovou smyčku, což se jim přirozeně nelíbí. Od tohoto momentu se stáváte nepřítelem číslo 1 a zábava může začít.
deathloop

Opředen tajemstvím


Navzdory časové smyčce však žádný stereotyp nehrozí. Po lineárním úvodu se totiž hra rozevře a nechá vás užívat si časovou smyčku po svém. Příběh zpočátku působí velmi záhadně a Colt má více otázek než odpovědí. Jak postupuje vpřed, dozvídáte se nové informace, které vám odhalují záhadu ostrova a osobnosti tajemných Vizionářů. Celé toto vyšetřování ve vás vzbuzuje přirozenou zvědavost.

Trailer



Recenze na Deathloop

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.