Death Stranding CZ (Director's Cut) [PS5] - BAZAR (použité zboží)

819 Kč
409 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 436488
PlayStation

Death Stranding CZ (Director's Cut) [PS5] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Cesta mezi životem a smrtí

Lidé si vytvořili „Stěny“ a přizpůsobili se žití v izolaci. Death Stranding je kompletně nový typ akční hry, kde cílem hráče je propojit izolovaná města a roztříštěnou společnost. Hra je vyrobena tak, že prvky, včetně příběhu a gameplayu, jsou svázány spolu tématem „Strandu“ nebo spojení. Jako Sam Porter Bridges, se pokusíte spojit rozdíly ve společnosti tak, že vytvoříte nové vazby nebo „Strands“ s ostatními hráči po celém světě.


Zítřek je ve vašich rukou

Po kolapsu civilizace, Sam Bridges musí cestovat napříč zpustošenou krajinou po které lezou hrozby z druhého světa, aby zachránil lidstvo na pokraji vymření. Od legendárního tvůrce Hidea Kojimu přichází nová, žánr definující zkušenost pro systém PlayStation 5.


Cesta na spojení roztříštěné společnosti

S přízraky sužujícími zemi, kde planeta je na pokraji masového vyhynutí, je na Samu Bridgesovi aby putoval napříč opuštěnou pustinou a zachránil lidstvo od blížící se destrukce.


Sam Bridges se musí vzepřít světu zcela transformovaném díky Death Stranding - Director's Cut. Nosíc odpojené zbytky naší budoucnosti v jeho rukou, se vydá na cestu spojení roztříštěného světa krok za krokem.


Co je záhada Death Strandingu – Director's Cut? Co objeví Sam na cestě před sebou? Neobvyklý herní zážitek má tyto odpovědi a ještě víc.


V hlavních rolích Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Lindsay Wagner a Guillermo del Toro, Death Stranding – Director's Cut je unikátní a nezapomenutelná hra.


Specifické výhody PS5 verze:

  • S haptickou odezvou DualSense™ ovladače budeš schopen rozlišovat různá prostředí a efekty počasí, jako například vysoká tráva, vodní proudy, silné větry, déšť a sníh.
  • Adaptivní triggery DualSense™ ovladače umocní zážitek z hraní Death Stranding při akčních přestřelkách, při přepravách zásilek nebo při zvedání věcí.
  • Ponoř se do zvukových efektů Death Stranding s funkcí 3D Audio, která tě vtáhne do hry (nutností jsou kompatibilní sluchátka).
  • Dostaň se do hry rychleji, než kdy předtím s ultra rychlým SSD a téměř okamžitým načtením díky konzoli PlayStation®5.
  • 2 grafické režimy - Performance režim s upscaleovaným 4K a 60 fps nebo Fidelity režim s nativním 4K a širokoúhlou a HDR podporou, díky které si můžete užít úchvanou grafiku a dokonalé textury. (Nutné mít 4K a HDR kompatibilní TV nebo monitor).


 


Recenze na Death Stranding CZ (Director's Cut) [PS5] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.