Death end re;Quest 2 (Calendar Edition) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 329 Kč
Cena bez DPH: 1 098 Kč
 
 
Kód produktu: 439134
IdeaEN dabing

Death end re;Quest 2 (Calendar Edition) [NSW]


Mai Toyama se snaží utéct ze své traumatické minulosti. Byla přijata na školu Wordsworth, která má pouze dívčí internát situovaný v malém, horském městě známém jako Le Choara, kde se říká, že její sestra Sanae zde byla naposledy viděna. Plná naděje, Mai hledá její sestru, ale brzy najde hrůzostrašné obyvatele, kteří se potulují městem po setmění. V noci, ulice Le Choara jsou plné Shadow Matter - strašidelnou skupinou hrozivých stvoření. Za každým rohem, Mai zjistí, že naděje najít její sestru leží pod dávnými záhadami, které obklopují Le Choaru. 


  • Overkill systém je nový prvek, kde postavy mohou ukládat poškození pod život nepřátel pro bonusové zkušenosti. Zkuste udělit co největší zranění všem monstrům pro ještě větší odměny.
  • Během vašeho procházení dungeonem nebo při boji, beztvárná černá postava se může zjevit z ničeho nic. Postava také zaútočí plošně při jejím příchodu do boje. Mai a její skupina se musí vyhnout útokům Berserkera, protože když někoho trefí, tak ho ihned zabije. Utíkejte před Berserkerem v dungeonu nebo porazte všechna monstra a utečte z bojiště!
  • Mai musí prozkoumat město Le Choara během dne a povídat si s obyvateli aby našla nějaké stopy o její sestře. V noci, Mai se musí probojovat přes temná stvoření v tahovém RPG souboji. Zažijte příběh z pohledu vizuální novely během dne a bojujte proti hrozivým stvořením během noci.
  • Knockback systém je zpět v Death end re;Quest 2, ale tentokrát, Mai a její parta mohou poprat Shadow Matter ještě víc! Nakombinujte vaše útoky tím, že je odhodíte k vašim ostatním z partie.
    death-end-request-calendar-txt-1

    Death end re;Quest 2 Calendar obsahuje:
    • Hru
    • Rukáv
    • 12 stranový kalendář na rok 2022 (169mm x 104mm)
    • Sběratelskou krabici

    Den a noc - Objevujte scénické městečko Le Choara během dne přes čočku vizuální novely a komunikujte s obyvateli abyste zjistili, kde je ztracená sestra Mai. Během noci bojujte proti temným stvořením v tahové RPG! Postavte se nepřítelem Le Choara nyní s pomocí všech DLC, originálně zahrnutých v PS4 verzi.
    Nenazývejte to Knockback - Knockback systém dovoluje Mai a jejímu týmu odhodit Stínovou Hmotu do stěn, stejně i jiných nepřátel a dokonce i členů párty pro drsná komba. A pokud útoky správně načasujete, můžete dokonce spustit Super Knockbaky a Super Knockblowy. Pozor na Berserkera - Během zkoumání dungeonů a bitev se odnikud objeví temná postava bez tváře. Postava zobrazí také místo útoku když se objeví. Mai a její párty musí uniknout z místa útoku, protože okamžitě zabije každého jednou ranou. Unikněte Berserkrovi v dungeonu, nebo porazte všechny příšery na bojišti abyste unikli! Overkill přináší obrovské odměny - Systém Overkill je přidán prvek, kde postavy mohou nasbírat poškození až za život nepřátel pro bonusové zkušenosti! Pokuste se způsobit co nejvíce poškození všem příšerám pro větší odměny.


Recenze na Death end re;Quest 2 (Calendar Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.