Dead Space [XBOX Series X] - BAZAR (použité zboží)

1 329 Kč
619 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 457487
Electronic

Dead Space [XBOX Series X] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Dead Space – klasická sci-fi survival hororová série se vrací. Těšte se na od základu propracovaný titul s ještě poutavějším herním zážitkem, včetně dechberoucí vizuální věrnosti, atmosférického zvuku a vylepšení v oblasti hratelnosti. Současně tento remake zůstává věrný strhující vizi původní hry.

Klíčové vlastnosti

    • Vžijte se naplno do příběhu
      Isaac Clarke je obyčejný technik, který má za úkol provést opravy na obrovské těžařské lodi USG Ishimura. Velmi brzy však zjistí, že se stalo něco strašného. Posádka lodi byla vyvražděna a Isaacova milovaná partnerka Nicole se ztratila někde na palubě. Sám a vyzbrojený pouze svým nářadím a technickými schopnostmi se nyní Isaac snaží najít Nicole, přičemž rozkrývá hrozivou záhadu ohledně toho, co se stalo na palubě Išimury. Isaac je na lodi uvězněn s nepřátelskými tvory, nekromorfy, a musí bojovat o přežití – a to nejen se stále strašnější hrůzou na palubě lodi, ale také s vlastní pomalu se vytrácející příčetností.

    • Vrhněte se do hororu nové generace
      Sci-fi hororová klasika se vrací kompletně přestavěná od základů s vylepšeným vizuálním zpracováním a atmosférickým 3D zvukem. Od děsivě detailních místností a pracovišť vyvražděné posádky po strašidelné atmosférické zvuky opuštěné kosmické lodi – bez přestání budete projíždět úchvatným sci-fi prostředím plným nepředvídatelných a napjatých momentů.

    • Rozpleťte záhadu na palubě lodi
      To, co pro inženýra Isaaca Clarka a posádku lodi USG Kellion začíná jako rutinní opravárenská mise, se rychle změní na bitvu o přežití, při které se začne ukazovat, co stojí za hrůzami na palubě. Sledujte hluboký příběh a odkrývejte temná tajemství za událostmi na palubě lodi USG Ishimura prostřednictvím posledních záznamů nešťastné posádky a těch pár přeživších, které dokážete najít.

    • Pokud budete chtít přežít, budete muset improvizovat
      Na palubě lodi USG Ishimura musíte čelit noční můře a strategicky ji rozsekat na kousky. Prodělejte a vylepšete Isaacovo nářadí a najděte kreativní způsob, jak zneškodnit a rozsekat na kusy nepřátel, aby z nich nezbylo nic jiného než hromada masa a kostí.

Trailer

Recenze na Dead Space [XBOX Series X] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.