Days of Doom Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Days of Doom - PS4Days of Doom - PS5Days of Doom - Xbox Series X|S
Cena s DPH
729 Kč
Cena bez DPH: 602 Kč
 
 
Kód produktu: 465407
AtariEN dabing

Days of Doom [NSW]

 

O hře

Apokalypsa nebyla koncem světa. Jen ten, kterého jsme znali. Vstupte do Days of Doom, post-apokalyptického taktického RPG roguelite, který vyzývá hráče, aby se dostali do Sanctuary, místa příslibu a odpočinku ve světě barevného chaosu.
Počínaje malým zástupem těch, kteří přežili, si naplánujete cestu k dosažení konečného cíle a setkáte se s hrozbami, včetně zombie, nájezdníků a dokonce i zombie nájezdníků! Během cesty budete muset naverbovat rozházenou skupinu hrdinů, abyste ochránili svou rostoucí komunitu a probojovali se vpřed.
Klíčem k úspěchu v tahovém boji Days of Doom je zjistit, jak co nejlépe využít jedinečných schopností každého hrdiny. Zaútočte s Pyrem na začátku bitvy, když zapálíte nepřátele na trvalé poškození. Potom zkombinujte Hydromancera a Thrashera jedním až dvěma údery. Hydromancer může připravit scénu pomocí vodního útoku na dálku a poté může Thrasher poskytnout mokrým nepřátelům šokující překvapení. Šance proti vám se mohou zdát nepřekonatelné, ale pokud budete schopnosti svých hrdinů strategicky využívat, vylepšovat je a přidávat nové schopnosti, možná se vám to povede.

Klíčové vlastnosti

  • Krásné animované ručně kreslené umění, které oživuje svéráznou vizi postapokalypsy.

  • Osm tříd postav, z nichž každá je vybavena jedinečnými výchozími a speciálními schopnostmi.

  • Tucet nepřátel, od archetypových zombie, přes smrtící nájezdníky až po výbušná monstra a dva překvapivě brutální souboje s bossy.

  • Více než 50 náhodně se vyskytujících událostí, které představují scénáře rizika a odměny.

  • Nasbírejte více než 70 předmětů a běžte, abyste proměnili šance ve svůj prospěch.

  • Postup Roguelite znamená, že žádné dva běhy nebudou stejné, ale neustále aktualizujete statistiky, jako je velikost skupiny a rychlost akumulace zdrojů, což znamená, že každý běh vás přiblíží k dosažení vašeho cíle.

  • Původní orchestrální soundtrack od Jelle Dittmara.

Trailer


Recenze na Days of Doom

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.