Dálkový ovladač PlayStation Portal

Cena s DPH
5 719 Kč
Cena bez DPH: 4 726 Kč
 
 
Kód produktu: 469076
SONY

Dálkový ovladač PlayStation Portal [CFI-Y1016]

Pociťte sílu PlayStation ve svých dlaních.

O produktu

    • Kapesní brána k vašim hrám na PS5
      PlayStation Portal Remote Player vám poskytuje přístup ke hrám na vašem PS5 přes domácí Wi-Fi, což vám umožní vrhnout se přímo do hraní, aniž abyste museli hrát na televizoru.

    • Zahrajte si svou sbírku her
      PlayStation Portal Remote Player dokáže hrát kompatibilní hry, které máte nainstalovány na konzoli PS5, včetně vašich oblíbených her pro PS5 a PS4.

    • Zažijte úchvatné ponoření do hry s funkcemi bezdrátového ovladače DualSense
      Pociťte pohlcující sílu hmatové zpětné vazby a adaptivních spouštěčů v podporovaných hrách. Citlivé vibrace reagují na vaše volby ve hře a simulují faktory prostředí. Dynamický odpor napodobuje napětí interakcí s herním vybavením a předměty ve vybraných hrách PS5.

    • Displej
      Vnímejte každý nádherný detail svých oblíbených her, když ožívají na jasně osvětlené a úžasné LCD obrazovce s rozlišením Full HD. PlayStation Portal Remote Player dokáže poskytnout hedvábně plynulé hraní rychlostí až 60 snímků za sekundu s vysokou čistotou obrazu na obrazovce s rozlišením 1080p.

    • Získejte rychlé hraní
      PlayStation Portal Remote Player je účelové zařízení určené k poskytování neuvěřitelného zážitku ze hry na dálku. To znamená, že jej stačí jen zapnout, stisknutím tlačítka se připojit ke konzoli PS5 a začít hrát s pozoruhodnou rychlostí.

  • K hraní není potřeba televizor a ani obývací pokoj
    Jelikož PlayStation Portal Remote Player vám umožňuje streamovat hry přes domácí Wi-Fi, můžete hrát na konzoli PS5, i když někdo jiný používá televizor , ke kterému je připojena. Jednoduše zapněte dálkový přehrávač PlayStation Portal a můžete začít. S PlayStation Portal Remote Player na vašem domácím Wi-Fi připojení máte větší flexibilitu při hraní v jakékoli místnosti, kde žijete, aniž byste potřebovali televizor. Chtěli byste si hrát, když jste v kuchyni a snídáte? Jen do toho!

 

Technická specifikace
Kompatibilita
Kompatibilita PlayStation 5

Obsah balení:

  • PlayStation Portal Remote Player
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Dálkový ovladač PlayStation Portal

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.