Pro Cycling Manager 2023

Cena s DPH
809 Kč
Cena bez DPH: 669 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 460811
NACONEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Pro Cycling Manager 2023 [PC CIAB]

 

O hře

Spravujte tým profesionálních cyklistů: určujte rozpočet, objevte mladé talenty, cvičte závodníky a navrhujte závodní strategie. Bojujte o pozici a dostaňte se na vrchol světového žebříčku!
Začněte zcela na nule nebo ve vedení týmu World Tour! Vyberte si z 80 profesionálních týmů podle svého preferovaného stylu a strategie. Řešte útoky těch nejlepších jezdců pelotonu ve více než 260 závodech a 700 etapách cyklistického kalendáře. Od úplně prvního závodu sezóny po ten poslední vám budou vaši soupeři neustále šlapat na paty.
ZÁVODY: 260 replikovaných závodů a 700 etap ve hře Pro Cycling Manager 2023, včetně těch největších mezinárodních závodů: Tour de France, La Vuelta, Liege-Bastogne-Liege, Tour de Suisse, Giro di Como a mnoho dalších.
TIMY: 80 týmů zastoupených více než 800 profesionálními závodníky (Jumbo-Visma, Ineos-Grenadiers, UAE Team Emirates, Trek-Segafredo…)

REŽIM KARIÉRY

  • HRAJTE JAKO SPORTOVNÍ ŘEDITEL
    Ve hře Pro Cycling Manager 2023 hrajete jako šéf! Jako sportovní ředitel cyklistického týmu máte za úkol činit správná rozhodnutí a dostat svůj tým na vrchol světového žebříčku. Hra zahrnuje všechny hlavní aspekty budování vítězného týmu: správu závodu, rotaci závodníků, tréninkové pořady, nábor nových talentů, vylepšování vybavení, rozhodování o závodních strategiích...

  • ZPRÁVA
    Zvažujte ty nejdůležitější kontrakty a hledejte nové sponzory, kteří vašemu týmu pomohou uspět. Dobrý finanční management pomůže udržet důvěryhodný vztah s vašimi sponzory.

  • NÁBOR
    Sledujte trh s přestupy a podepisujte smlouvy s budoucími závodníky, abyste vylepšili svůj tým a vynesli jej až na vrchol.

  • TÍM
    Obklopte se experty, kteří znají cyklistický svět jako vlastní boty. Najímejte doktory, trenéry a scouty, kteří vašim závodníkům pomohou zůstat v nejlepší formě.

  • ČASOVÝ PLÁN
    Spravujte rozvrhy svých závodníků, poslouchejte jejich požadavky a vylepšujte jejich blaho, aby jejich morálka zůstala po celou sezónu na vysoké úrovni.

  • BUDOUCNOST
    Objevte cyklistické talenty tak, že budete vysílat členy týmu po celém světě, aby hledali budoucí hvězdy.

  • STRATEGIE
    Přizpůsobte svou taktiku závodu, počasí a soupeřům, abyste byli připraveni na různé útoky od konkurenčních týmů a vyhráli ty nejprestižnější závody.

  • VYBAVENÍ
    Kola, rámy… Vylepšujte své vybavení, využívejte výhod nejnovějších technologií a optimalizujte svůj závodní výkon.

REŽIM PRO CYCLIST

  • HRAJTE JAKO ZÁVODNÍK
    V režimu Pro Cyclist hrajete jako závodník! Vytvořte si vlastního závodníka, předveďte svůj talent a proslavte se, spravujte své kontrakty a přidejte se k profesionálnímu týmu. Váš trénink a první závod jsou důležité a budou mít vliv na vaši příští kariéru!

  • PROFIL
    Vytvořte si vlastního závodníka a vyberte si jeho počáteční fyzické atributy. Vytvoříte si vrchaře nebo sprintera? To vše záleží na vašich cílech!

  • MANAGEMENT
    Definujte si taktiku s manažerem, vylepšujte své schopnosti a snažte se zopakovat výsledky těch nejúspěšnějších pelotonových týmů.

  • ROZVOJ
    Vylepšujte fyzické atributy svého závodníka pomocí stromu schopností.

  • HIERARCHIE
    Na základě výsledků závodu a vašeho výkonu stoupejte v týmové hierarchii, aby vám spolujezdci mohli pomáhat v náročných situacích.

  • TRH S PŘESTUPY
    Poslouchejte zákulisní informace o ostatních týmech a pomáhejte svému náboru.

Trailer

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulky

Recenze na Pro Cycling Manager 2023

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.