Crusader Kings 3 (Day One Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Crusader Kings 3 (Day One Edition) - PS5
Cena s DPH
939 Kč
Cena bez DPH: 776 Kč
 
 
Kód produktu: 438916
ParadoxEN dabing
 
Chceš ušetřit 420 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 519 Kč

Crusader Kings 3 (Day One Edition) [Xbox Series X|S]

V bohatém historickém světě můžete velit rytířům, kněžím a špionům. Rozšiřte dosah své moci a zároveň zajistěte budoucnost své dynastie.

O Hře

Historie
Vyberte si královský nebo šlechtický dům z množství říší na mapě, která se rozprostírá od Islandu po Indii, od polárního kruhu po střední Afriku. Veďte dynastii staletími a zajistěte bezpečnost a sílu každé nové generace. Sbírejte nové země a tituly, abyste upevnili své dědictví. Buď zbožným králem, který přivede náboženské síly na svou stranu, nebo zaútoč sám, navrhni si vlastní odštěpené náboženství a získej věčnou slávu nebo věčné zatracení. Rytíři, rolnické vzpoury, pouti, vikingští nájezdníci... zažijte drama a okázalost středověku.
Charakter
Osvojte si jeden z pěti různých životních stylů a zdokonalte své dovednosti ve vojenské strategii nebo správě království. Osvojte si povahové rysy, které budou vést vaše činy, ale dejte si pozor, jednáte-li proti své přirozenosti! Stres z popírání svého nejpravdivějšího já může přinést novou řadu problémů! Vyberte si vhodné opatrovníky pro své dědice nebo je vycvičte sami. Co však dělat, když zákonný dědic tento úkol zcela nezvládá? Násilné postavy si mohou vytvořit hrůzostrašnou pověst, která přiměje vaše bázlivé poddané k poslušnosti s hrůzou, kterou vzbuzujete.
WARFARE
Naverbujte ozbrojené jednotky a mocné rytíře, abyste doplnili své královské odvody. Prozkoumejte nové technologie pro zvýšení bohatství a vojenské síly vaší říše. Najměte si žoldnéře a řády pro vaše velké války. Doplňte svůj příjem vykoupenými vězni nebo přepadovými skupinami v sousedních říších.
Intriky
Využijte svého špiona k odhalení spiknutí proti vaší dynastii a vaší vládě. Naverbujte agenty, aby pomohli vašim plánům podkopat nebo zavraždit kohokoli, kdo stojí mezi vámi a mocí. Svádějte jiné postavy pro lásku nebo politickou moc. Shromážděte informace pro účely vydírání nebo požádejte o laskavost, kdykoli vaše plány vyžadují další vliv.
  • Formujte svou dynastii
    Proveďte jedinečné postavy historií a vyberte si životní styl, který nejlépe vyhovuje jejich osobnostem a vašim ambicím.
  • Přepište středověkou historii
    Dynastie se budou měnit a přizpůsobovat změnám v rodině a politice, plavat v bohatém světě náboženské víry a královské okázalosti.
  • Zažijte vysoké drama
    Živé příběhy o romantice, statečnosti, dvoutvárnosti a chamtivosti v bohatě detailním středověkém pískovišti.
  • Vyberte své nastavení
    Začněte jako císař Svaté římské říše, vikingský král, byzantský šlechtic, arabský chalíf nebo některá z tisíců dalších možností.
  • Svatí a hříšníci
    Braňte svou víru před heretiky a nevěřícími, nebo si založte vlastní odštěpené náboženství.
  • Stovky událostí
    Vzdělávejte své děti, vyhýbejte se ďábelským úkladům, hledejte novou moudrost, vydejte se na posvátné pouti a mnohem více.

Crusader Kings 3 (Day One Edition) obsahuje:

  • Hra Crusader Kings 3
  • DLC "Garments of the Holy Roman Empire"
  • Poster

Trailer


Recenze na Crusader Kings 3 (Day One Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.