Crucial DDR4 16GB 3200MHz CL22 Unbuffered

prodloužená záruka na tento produkt je 5 měsíců
5
Cena s DPH
1 139 Kč
Cena bez DPH: 941 Kč
 
 
Kód produktu: 460291
Crucial

Crucial DDR4 16GB 3200MHz CL22 Unbuffered [CT16G4DFRA32A]

Rychlý a snadný způsob, jak zlepšit výkon vašeho počítače

Na pomalý počítač existuje jednoduchý lék: více paměti. Crucial Desktop Memory, navržený tak, aby pomohl vašemu systému běžet rychleji a plynuleji, je jedním z nejjednodušších a nejdostupnějších způsobů, jak zlepšit výkon vašeho systému. Načtěte programy rychleji. Zvyšte odezvu. Snadno spouštějte datově náročné aplikace a rozšiřte možnosti multitaskingu vašeho počítače.

O produktu

    • Zrychlete vše ve svém počítači
      Paměť je komponenta ve vašem počítači, která umožňuje krátkodobý přístup k datům. Protože okamžité operace vašeho systému závisí na krátkodobém přístupu k údajům – načítání aplikací, procházení webu nebo úprava tabulky – rychlost a množství paměti ve vašem systému hraje rozhodující roli. Načtěte aplikace během několika vteřin zvýšením rychlosti paměti a instalací většího množství.

    • Multitasking s lehkostí
      Pokud jste jako my, počítač používáte na spoustu věcí najednou. Možná upravujete dokument a zároveň si prohlížíte obrázky a prohlížíte internet. To přirozeně vede k problémům s výkonem: každá aplikace, kterou používáte, vyžaduje paměť a soutěží o omezený fond zdrojů. Překonejte to instalací modulů s vysokou hustotou do každého paměťového slotu pro bezproblémový multitasking.

    • Jednoduchá instalace – nejsou potřebné počítačové dovednosti
      Pomocí šroubováku, uživatelské příručky a několika minut času můžete nainstalovat paměť – nejsou zapotřebí žádné počítačové dovednosti. Stačí si prohlédnout jedno z našich tříminutových instalačních videí a my vás krok za krokem provedeme celým procesem. Neplaťte obchod s počítači za to, co můžete udělat za pár minut!

    • Maximalizujte hodnotu vašeho systému
      Za zlomek ceny nového systému je upgrade paměti jedním z nejdostupnějších způsobů zvýšení výkonu. Získejte ze svého notebooku více tím, že mu poskytnete zdroje, které potřebuje k výkonu.

  • Kvalita Micron – vyšší úroveň spolehlivosti
    Jako značka společnosti Micron, jednoho z největších výrobců pamětí na světě, je Crucial Desktop Memory standardem pro spolehlivý výkon. Od původní technologie SDRAM až po DDR4 jsme zkonstruovali paměťové technologie, které pohánějí počítače na světě již 40 let. Když si vyberete paměť Crucial, vybíráte si paměť, na kterou se vztahuje omezená doživotní záruka a je určena pro přední světové systémy. Nespokojte se s ničím menším.

 

Technická specifikace
Technologie DDR4
Modulový typ UDIMM, Bez vyrovnávací paměti
Kapacita 16 GB sada
Rychlost 4200 MHz
Časování CL 22
Napětí 1,2 V

Obsah balení:

  • Paměť Crucial
  • Dokumentace


Recenze na Crucial DDR4 16GB 3200MHz CL22 Unbuffered

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.