Crash Team Racing: Nitro Fueled & Spyro: Reignited Trilogy (Bundle) PS4

Cena s DPH
1 159 Kč
Cena bez DPH: 958 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 413702
ActivisionEN dabing

Crash Team Racing: Nitro Fueled & Spyro: Reignited Trilogy (Bundle) [PS4]


Crash Team Racing: Nitro Fueled
Poslední díl Crasha je konečně tady. Kombinace závodní hry a akční arkády, která vás zavede do známého světa postaviček z předchozích Crash Bandicoot titulů. Jedná se o remaster původní hry do nového grafického vizuálu. Ve hře naleznete všechny kvality původního dílu. Chybět nebudou klasické mapy, postavy či režimy jako adventura časovky.


To ovšem není všechno. Nyní ve hře však naleznete také online multiplayer. Soutěžit s kamarády budete moci nejen u jednoho televizoru, ale také po síti.


V nové verzi Nitro-Fueled se také vrací režim dobrodružství a sním i padouch Nitros Oxide. V režimu Classic si z nabídky vybereš postavu, jejíž závodní styl pak budeš muset plně ovládnout – avšak stejně jako v původní hře pro konzoli PS1 svou postavu musíš převést od začátku do konce. V režimu Nitro-Fueled si během celého dobrodružství můžeš neustále odemykat další postavy, motokáry či úpravy a podle libovolně je střídat. Také zde naleznete 4 další režimy: závod o trofej, výzva bosse, výzva CTR a závod o relikvie. Každá s jejich unikátními charakteristikami.


Chcete rovnou jít závodit online, lokálně nebo s počítačovými soupeři? Na výběr máte z pěti klasických režimů: časovka, bitva, arkádový pohár, arkádové závody a versus. Každý režim má svá vlastní pravidla a své kouzlo, tak sedněte za volant a poražte přátele, rodinu, AI počítač nebo ostatní hráče online nebo lokálně spolu na jednom gauči.


Vyberte si z různých postav z tohoto oblíbeného světa Crash Bandicoot. Všechny postavy mají své plusy a minusy. Vyberete si postavu, která se dokáže jednoduše ovládat nebo sáhnete po postavě co se hůře ovládá ale má za to neuvěřitelnou rychlost? Na výběr máte například z těchto postav: Crash Bandicoot (hlavní hrdina celé séře), Doktor Neo Cortex (šílený vědec), Dingodile (zpola dingo, zpola krokodýl, co víc je třeba o něm vědět), Coco Bandicoot (Crashova rázná a inteligentní sestra) , Riper Roo (zmutovaný klokan), Doktor N. Gin (světově uznávaný fyzik, s raketou v hlavě) nebo Pura (Cocoin milovaný domácí tygřík).


Na trati budeš potřebovat proti svým soupeřům řádnou výhodu a Nitro-Fueled ti ji nabízí díky všem zábavným zbraním, štítům, posílením a pastím.


Nezapomeňte si upravit svoji motokáru podle vašich představ. Kombinujte různé části karoserie, přidejte polepy nebo si vyberte různé variace vašich závodníků.


CTR Nitro-Fueled obsahuje původní tratě z Crash Team Racing také jako z Crash Nitro Kart, a to is pastmi a zkratkami jak si je pamatujete. Naleznete zde například klasiky jako Volcano Island, Meteor Gorge, Thunder Struck, Desert Storm, Android Alley a Electron Avenue.


Vývojáři z Beenoxu použili nejnovější renderovací technologie k oživení kultovní podoby originálu z 90. let minulého století, přidali detaily, věrnější barvy a nové úchvatné efekty.


  • Nastartujte motory s postavami, vozidly a zbraněmi z původní hry.
  • Různorodé tratě z původní hry.
  • Závodte online s přáteli, nebo soutěžte v Crash soutěžích a umístěte se co nejlépe v online žebříčcích.



Spyro: Reignited Trilogy
Remastrovaná verze 3 her o Spyrovi, která potěší všechny fanoušky tohoto neposedného dráčka!

Balení obsahuje trojici her - Spyro: The Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! a Spyro: Year of the Dragon v nádherném vizuálu!


spyro_1.jpg

Spyro: The Dragon:
Gnasty Gnorc se vrátil z vyhnanství a vypustil špatnou magii do dračí říše. Uvěznil draky v krystalech a buduje armádu gnorců. Spyro, s jeho přítelem Sparxem, je poslední drak co zůstal a důkazu procestovat všech 6 světů, osvobodit draky a zachránit dračí říši.


Spyro 2: Ripto's Rage!:
Spyro byl přiveden do země Avalar, aby zneškodnil špatného kouzelníka Ripto, který přivedl válku do avalaru. Každá část země je okupována Riptem a jeho armádou, a je jen na Spyrovi, aby navrátil mír zpět do avalaru.


Spyro: Year of the Dragon:
Dračí říše slaví rok draka, když se objeví záhadná maskovaná postava a ukradne všechna dračí vejce. V zapomenuté říši pod vlivem kouzla ochraňuje ukradená vejce armáda rhynorců. Spolu s novými ale i starými přáteli se vydává Spyro na náročný úkol, a to získat zpět ukradená vejce, porazit armádu rhynorců a zastavit záhadného maskovaného kouzelníka.


spyro_2.jpg


Recenze na Crash Team Racing: Nitro Fueled & Spyro: Reignited Trilogy (Bundle)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.