Company of Heroes 3 CZ (Console Launch Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Company of Heroes 3 CZ (Console Launch Edition) - PS5
Cena s DPH
1 139 Kč
Cena bez DPH: 941 Kč
 
 
Kód produktu: 460948
SEGACZ titulky

Company of Heroes 3 CZ (Console Launch Edition) [Xbox Series X|S]

 

O hře

Company of Heroes 3 Console Edition přináší výbušnou směs akce, taktiky a strategie.
Zažijte zcela nové válečné divadlo se srdceryvnými boji v nových prostředích s novými frakcemi a mezinárodními bojovými skupinami. Překonejte bitevní pole nastavením životně důležitých zásobovacích linií a mapujte zpravodajské sítě s novou dynamickou mapou kampaně, čímž zajistíte, že žádné dvě kampaně nebudou stejné. Potom se ponořte do narativní operace v Severní Africe a získejte filmový pohled na divadlo, jaké jste ještě neviděli.
Každá bitva vypráví příběh. Jaký bude ten váš?

Klíčové vlastnosti

  • UZNÁVANÝ TAKTICKÝ GAMEPLAY LEPŠÍ JAKO KDYKOLIV PŘEDTÍM
    Základní hratelnost hry Company of Heroes přichází na konzoli, kde hráči vyhrávají tím, že přelstí a překonají své protivníky. Klasická mechanika byla vylepšena o obnovené systémy pro krytí, kombinované zbraně a bohatší mechaniku ničení prostředí. Inovativní boj, jako je prolomení, taktika svislosti a mise zaměřené na sandbox, ohromí zkušené hráče Company of Heroes.

  • PÉČE PŘEVĚDĚNÉ NA KONZOLU
    Strategii vytvořenou pro konzoli s vlastním uživatelským rozhraním, plnou podporou ovladačů a funkcemi vám konzole umožní hrát vlastním tempem. Company of Heroes 3 nasazuje svou uznávanou směs akce, taktiky a strategie na PlayStation 5 a Xbox Series S a X v plném rozsahu. Podpora ovladače byla pečlivě zvážena, což umožňuje maximální přesnost a zajišťuje, že můžete dělat správné pohyby, když je chcete udělat. Uživatelské rozhraní ve hře bylo přepracováno, přičemž se zohlednilo rozložení tlačítek a čitelnost, což zajišťuje dokonalý zážitek z konzole.

  • HRAJTE SVÝM VLASTNÍM TEMPEM
    Mechanika dynamické mapy kampaně představuje více opakovatelný zážitek z kampaně s dlouhodobými strategiemi a bezprecedentním výběrem. Díky naprosté taktické pauze hráči převezmou kontrolu nad bojištěm tak, že zmrazí akci, strategicky plánují své další tahy a sledují, jak se to celé nádherně odvíjí, díky čemuž se kdokoli může stát dokonalým stratégem.

  • KINEMATICKÁ VOJENSKÁ AKCE POSUNUJE HRANÍ A VIZUÁLY DO NOVÝCH VÝŠIN
    Nová válečná divadla poskytují malebné pozadí se svěžími barevnými mapami a různými autentickými prostředími na bojištích, jako jsou větrem ošlehané středomořské horské průsmyky, drsné severoafrické pouště a pobřežní výhledy. Prozkoumejte nevypovídané příběhy z intenzivního konfliktu v severní Africe a na italském poloostrově, jako například příběhy italských partyzánů.

Bonus Launch Content obsahuje:

  • Kovový obal
  • Sběratelská kniha
  • Mapa
  • Nášivka Ďáblova brigáda
  • Balíček DLC

Trailer

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabing

Recenze na Company of Heroes 3 CZ (Console Launch Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.