COGEN: Sword of Rewind (Limited Edition) PS4

Cena s DPH
2 129 Kč
Cena bez DPH: 1 760 Kč
 
 
Kód produktu: 446698
GemdropsEN dabing

COGEN: Sword of Rewind (Limited Edition) [PS4]

Předchůdce hitu Akiba’s Trip: Undead & Undressed

Každá rána, kterou dostanete v této 2D akční hře, je rozsudek smrti. Ale nemějte obavy! Možná je vaše HP příliš nízké na to, abyste obstáli v bitvě, stále je na vaší straně Ourobos systém. Futuristická technologie se nastartuje když zemřete a čas se vrátí o tři vteřiny. Něco se vám nepodaří a chcete to vzít zpátky? Chcete se bavit a experimentovat?
Je to jednoduché, jen se vraťte v čase! Naostřete si schopnosti přes pokus/omyl a triumfujte nad ďábelskými pasti a legiemi nebojácných protivníků.

O hře

  • Příběh
    Po probuzení se Kohaku Otori ocitá na zemi z oceli, první věc kterou její oči přivítají je zvláštní mluvící meč, který se jmenuje ExeBreaker. Nejistá, kde je a co se děje, souhlasí s návrhem meče a spojí síly. Spolu se vydají do srdce změněného města Cogen – které kdysi bývalo domovem Kohaku a nyní je jen ruinou na pokraji rozpadu. Na cestě ji čekají záhady a chaos, ale s mocí ExeBreakera Ouroboros System na její straně ji nic nezastaví. Dokáže tak nalézt odpovědi na otázky ohledně toho, co se s jejím milovaným domovem stalo.
Limitovaná edice obsahuje:
  • Hra
  • Softcover book
  • Soundtrack hry
  • Box, ve kterém je edice zabalena


Trailer


Recenze na COGEN: Sword of Rewind (Limited Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.