Code of Princess EX Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 109 Kč
Cena bez DPH: 917 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 387297
NICALiSEN dabing

Code of Princess EX [NSW]


S více než 100 úkoly slibuje hra Code of Princess mnoho hodin zábavy v tomto vzrušujícím příběhu o obnovení a slávě. Hráči se mohou ponořit do světa jaký ještě neviděli. S výběrem osmi hlavních postav a více než padesáti v multiplayer módu, musí být hráči potěšeni rozsahem přizpůsobení ve hře.

Multiplayer ve hře Code of Princess vám umožní bojovat s nebo proti vašim přátelům. Hráči útočí složitými combo útoky, kterými zničí své soupeře. Využijte možnost pohybu mezi sférami, čímž se efektivně vyhnete útokům a budete moci napadat nepřátelské monstra po jednom.

Nadabované animované scény zdůrazňují příběh, čímž přivádějí k životu zničeny království. Jako perfektní propojení více žánrů nabízí hra Code of Princess akční herní prvky arkádových"beat 'em up" scroller a vývoj charakterů, které znáte z RPG titulů.

Cestujte hluboko do světa Deluxe výběrem z mnoha hlavních postav, které designoval Kinu Nishimura ( Street Fighter ). Hráči postupují ve svém dobrodružství doprovázeni majestátními písněmi známého skladatele ACE ( Xenoblade Chronicles ).

  • Bojujte ve třech sférách
    Při tom jak se na vás řítí nepřátelé ze tří různých sfér, budete muset přeskakovat z jedné na druhou za využití rychlostí a dovedností, které budou potřebné pro poražení vašich nepřátel a přežití úrovně. Udělte extrémně zranění, vyhýbejte se smrtelným útokům a zničte velkou rozmanitost monster, které stojí ve vaší cestě.

  • Více než 50 hratelných postav
    Každá postava, kterou potkáte se stává hratelnou, takže najděte, přizpůsobte a připravte je na útok.

  • Více než 100 úkolů na splnění
    Hra Code of Princess slibuje mnoho překážek, které musíte překonat a budete mít možnost si vybrat, které mise na vaší cestě splníte .

  • Multiplayer mód s možnostmi kooperativního hraní a versus módu
    Až čtyři hráči mohou hrát společně, nebo proti sobě, lokálně, nebo online. Rovněž si budete moci porovnat vaše schopnosti s jinými hráči v online zápasech v žebříčku.



  • Recenze na Code of Princess EX

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.