Cobra Kai 2: Dojos Rising Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Cobra Kai 2: Dojos Rising - PS4Cobra Kai 2: Dojos Rising - PS5Cobra Kai 2: Dojos Rising - Xbox Series X|S
Cena s DPH
679 Kč
Cena bez DPH: 561 Kč
 
 
Kód produktu: 450903
GameMillEN dabing

Cobra Kai 2: Dojos Rising [NSW]

Nabírejte nováčky... trénujte... bojujte! Turnaj „All Valley Karate Tournament“ už čeká!

O hře:

Eagle Fang, Cobra Kai, Miyagi-Do – pro které dódžó se rozhodnete? Touto volbou začíná vaše cesta, pak už je ale jen na vás dát dohromady ten nejsilnější tým, dokonale ovládnout vybraný bojový styl a upevnit vzkaz svého dódžó ziskem titulu šampiona turnaje „All Valley Karate Tournament“!


Klíčové vlastnosti

  • Napínavé herní režimy:
    Naskočte do příběhového režimu a ponořte se do nového vzrušujícího vyprávění, které vás provede cestou plnou bojů až na turnaj „All Valley Karate Tournament“, nebo zvolte režim „Cobra Classics“ a znovu prožijte epické okamžiky známé z televizního seriálu. A nejen to!
  • Vyberte si dódžó:
    Vyberte si mezi Eagle Fang, Cobra Kai a Miyagi-Do a spolu se svým senseiem začněte trénovat, nabírat nováčky a bojovat s cílem vytvořit co nejsilnější dódžó a potvrdit svůj osud jako šampion turnaje „All Valley Karate Tournament“.
  • 28 hratelných postav:
    Hrajte za některou ze svých oblíbených postav ze seriálu a využívejte její speciální schopnosti a schopnosti na cestě za vítězstvím.
  • Zvyšujte svou sílu:
    Pomocí chi a mincí zlepšujte své dovednosti. Nabírejte do svého dódžó nové členy, jejichž silné stránky vás posílí ještě více, a vytvořte ze svého dódžó neporazitelnou legendu.
  • Online kompetitivní turnaj:
    Vrhněte se do režimu online soupeření a zúčastněte se turnaje „All Valley Karate Tournament“. Probojujte se až na jeho vrchol, staňte se šampionem a zajistěte si nehynoucí slávu.

Trailer


Recenze na Cobra Kai 2: Dojos Rising

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.