Clash: Artifacts of Chaos (Zeno Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Clash: Artifacts of Chaos (Zeno Edition) - PC DVDClash: Artifacts of Chaos (Zeno Edition) - PS4Clash: Artifacts of Chaos (Zeno Edition) - PS5
749 Kč
599 Kč
Cena bez DPH: 495 Kč
 
 
Kód produktu: 455847
NACONEN dabing

Clash: Artifacts of Chaos (Zeno Edition) [Xbox Series X|S]

 

Bonus pro všechny předobjednávky

Předobjednejte si hru Clash: Artifacts of Chaos a získejte následující obsah:
  • Lone Fighter Pack

O hře

Vžij se v akční adventuře Clash: Artifacts of Chaos do role Pseuda, mistra bojových umění, který žije jako samotář v podivném světě Zenozoik. Když ti do cesty přijde Boy, malá bytůstka, jejíž záhadné schopnosti přitáhly pozornost Gemini, Paní artefaktů, rozhodneš se ho chránit, jenže kdo mohl tušit, že jsou do všeho zapleteny mnohem větší síly.

Klíčové vlastnosti

  • OBJEVUJ ZENOZOIK
    Svět a civilizace Zenozoiku, ve kterých se promítají surrealistické a punk-fantasy prvky, jsou plné fascinujících postav, bytostí i zemí. Toulej se touto fascinující zemí a poznávej zdejší cesty, obyvatele a dávná tajemství.

  • ROZDRŤ SVÝCH PROTIVNÍKŮ
    Největší zbraní jsou tvé pěsti a rychlost. Útoč, uhýbej, omračuj, blokuj a prováděj speciální útoky. Přepni se do pohledu první osoby a používej unikátní techniku: je jen na tobě, jestli využiješ příležitosti k dosažení vítězství a vyvaruješ se chyb, které by se ti mohly brzy stát osudnými.

  • PŘISPŮSOB SVŮJ STYL BOJE
    Během svého dobrodružství se naučíš různá bojová umění a libovolně je můžeš střídat podle situace, typu nepřítele a svých preferencí. Vítězství ti umožní vylepšovat vlastnosti a útoky a postupně si můžeš vyladit svůj unikátní styl.

  • PŘIJMI VÝZVU RITUÁLU
    Před bojem můžeš protivníka vyzvat ke hře v kostky, přičemž vítěz určuje pravidla střetu – často ve svůj prospěch. Přivolání nestvůr jako spojenců, zahalení oblasti mlhou, nasazení oků omezujících pohyb... rituál zdaleka neurčuje výsledek boje, ale představuje příležitost, kterou můžeš využít, pokud ho vyhraješ, nebo výzvu, kterou musíš moudře pokořit, pokud prohraješ.

  • ZAŽÍ PESTRÝ PŘÍBĚH
    Pátrání po slavných artefaktech ti pomůže porazit Gemini a zavede tě až za hranice tvé představivosti. Zatímco budeš svádět boje se žoldnéři, kteří tě pronásledují, a rozvíjet své přátelství s Boyem, musíš se postavit své minulosti a proniknout do zdrojů chaotické společnosti Zenozoiku.

Zeno Edition obsahuje:

  • Plná hra Clash: Artifacts of Chaos
  • DLC Supporter Pack, který obsahuje 2 sady se zbrojí pro Pseuda inspirované hrou Zeno Clash, 3 předměty přizpůsobení pro Boye a exkluzivní artefakt pro použití při Rituálu
  • Oficiální digitální artbook
  • Oficiální herní soundtrack

Trailer


Recenze na Clash: Artifacts of Chaos (Zeno Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.