Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (Deluxe Edition) PS5

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 419800
UbisoftEN dabing

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (Deluxe Edition) [PS5]


Ponořte se do výbušné hry SvS, vysoké konkurence a vzrušujících týmových bojů PVP. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege nabízí neustále se rozšiřující zkušenosti s neomezenými příležitostmi ke zdokonalení vaší strategie a pomoc při vedení vašeho týmu k vítězství.


Rainbow Six: Siege je intenzivní nový přístup k zážitkům z pohledu střílečky pro více hráčů z pohledu první osoby. Vyberte si z různých jedinečných elitních operátorů a osvojte si jejich schopnosti, když svůj tým provedete napjatým, napínavým a destruktivním týmovým bojem.


Osvojte si umění ničení a pomůcek ve hře Tom Clancy's Rainbow Six: Siege. Čelte intenzivnímu boji z bezprostřední blízkosti, vysoké úmrtnosti, taktickému rozhodování, týmové hře a výbušným akcím v každé chvíli. Zapojte se do zcela nového stylu útoku pomocí bezkonkurenční úrovně zničení a pomůcek. Při obraně se koordinujte se svým týmem a transformujte své prostředí na pevnosti. Zadržte, posilněte a vytvořte obranné systémy, abyste zabránili napadení nepřátelům. Během útoku veďte svůj tým úzkými chodbami, zabarikádovanými dveřmi a vyztuženými stěnami. Kombinujte taktické mapy, pozorovací drony, slaňování a další, abyste mohli naplánovat, zaútočit a zneškodnit každou situaci.


Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (Deluxe Edition) obsahuje: Celou hra (všechny mapy a režimy). Všech 8 operátorů od roku 1 (Frost, Buck, Valkyrie, Blackbeard, Caveira, Capita, Hibana a Echo). Všech 8 operátorů od roku 2 (Šakal, Mira, Lesion, Ying, Ela, Žofie, Dokkaebi a Vigil). Hra Tom Clancy's Rainbow Six: Siege nabízí neustále se rozšiřující zkušenosti s neomezenými příležitostmi ke zdokonalení vaší strategie a pomoc při vedení vašeho týmu k vítězství. Hra je optimalizována pro Next Gen (až do 4K a do 120FPS).



Recenze na Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (Deluxe Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.