Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction PS4

+ Dárek:Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint tričko GC v ceně 259,- Kč
Cena s DPH
799 Kč
Cena bez DPH: 660 Kč
 
Kód produktu: 431711
UbisoftEN dabingJe možné provést upgrade hry na PlayStation 5
 
Chceš ušetřit 420 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 379 Kč

Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction [PS4]

Zobraziť celý popis Dáreka


Tom Clancy's Rainbow Six Extraction je kooperativní taktická střílečka z pohledu první osoby pro jednoho až tři hráče. Sestavte svůj elitní tým nájezdů Rainbow Six do nepředvídatelných ochranných zón a objevte tajemství za smrtícími a neustále se vyvíjejícími operátory, abyste mohli spustit mimozemskou hrozbu Archans. Znalosti, spolupráce a taktický přístup jsou vaše nejlepší zbraně.


Veďte elitních Rainbow Six operátorů.

Vyberte si z 18 operátorů Rainbow Six, kteří jsou nejlépe uzpůsobeni k přežití. Každý operátor má konkrétní sadu zbraní, pomůcek a schopností učit se a ovládat. Po dokončení každé mise se váš operátor dostane na vyšší úroveň, zvýší jeho statistiky a získá přístup k novým možnostem načítání a výkonným bojovým výhodám.


Riskněte vše v oblastech zásahu.

Díky výběru z 12 jedinečně navržených map rozmístěných ve čtyřech regionech USA, které obsahují procedurálně generované výzvy, nepřátele, zamoření a zvyšující se obtíže, jsou nebezpečí nepředvídatelná a neustále se vyvíjejí. Čím hlouběji jdete z přechodové komory do další přechodové komory, tím bohatší jsou odměny, ale tím větší jsou i rizika, kterým bude váš tým čelit. Ti, kdo se nedostanou do těžebního bodu, najdou svého operátora MIA, díky čemuž jsou dočasně nedostupní pro budoucí mise. Jediným prostředkem na zotavení operátora MIA je spuštění záchrany v jedné z dílčích map předtím, než je parazit zcela převezme.


Bojujte s vetřelci.

Parazit Chimera a jeho vyvíjející se Archans jsou vysoce smrtící vnímající organismy. Postavte se tváří v tvář každému z 10 parazitických archetypů, od začarovaného Spikera až po nepolapitelného mučitele a vyvolávajícího Apexa. Survive the Sprawl, tok sebeuvědoměné parazitické tkáně, která se šíří přes izolační zónu, mění ekosystém kolem vás a v konečném důsledku poskytuje výhodu svým původním Archans.




Recenze na Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.