city Builder PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 228311
ExcaliburEN dabing

city Builder [PC DVD]

City Builder Vám umožňuje řidit svou vlastní stavební společnost v rostoucím a evolučním městě. Budete zodpovědní za některé z největších vývojů ve městě-budete stavět nové domy pro rodiny, nebo také masivní elektrárny, pokud o to primátor požádá. Abyste je dokázali vystavět budete potřebovat vyškolených specialistů po svém boku. Od běžných zedníky, truhláře, zahradníky a elektrikáře až po ocelářů či zahradníky-budete muset zaměstnávat vhodných specialistů, abyste zvládli udělat všechny práce co nejrychleji a nejefektivněji.

Nebudete však jediní, kdo bude ve městě stavět. Budou tam i další společnosti, které od vás čas od času mohou žádat pomoc, máte tak možnost se rozhodnout, zda jim pomůžete, nebo ne. Samozřejmě budete finančně odměněni, ale nebudete mít možnost soustředit se na své projekty.

Vedle specialistech na různé výstavby budete muset nakupovat i vozidla , které budete potřebovat k přepravě materiálů na různé staveniště . Ať už budete potřebovat cihly , dřevo, ocel nebo barvy, vaše vozidla je budou muset na stavbu dovést co nejdříve, aby je mohli zaměstnanci využívat. Nezapomeňte však vozidla dávat pravidelně opravovat , aby vás nezradili v důležité chvíli . Poškozené vozidlo se v City Builder pohybuje mnohem pomaleji než vozidlo v top stavu .

Když už budete mít splněny nějaké množství kontraktů , naskytne se vám možnost budovat město podle svých představ . Můžete začít budovat cesty , které pomohou vašim autům přepravit materiály z fabrik , zábavní centra , které zvyšují kvalitu života, nebo také postavit fotbalový stadion, který zvýší denní příjem .

  • Najímejte stavebních specialistů včetně pozemních specialistů, ocelárny , elektrikáře , truhláře a zahradníky .
  • Pošlete své pracovníky na jiné stavby a vydělejte peníze navíc .
  • Nakupte flotilu vozidel a nechávejte je pravidelně opravovat, aby byly v top stavu.
  • Jak budou vaše kontrakty růst, budete potřebovat i najímat větší množství profesionálů a nakupovat větší množství vozidel, aby dokázali převézt ještě větší množství materiálu
  • Starosta vám bude dávat stavební příkazy, které musíte splnit v určitých termínech. Když to stihnete včas, získáte velkou odměnu, ale každým dnem prodlení se odměna snižuje.



  • Recenze na city Builder

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.