Chronicles of 2 Heroes: Amaterasu’ s Wrath Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Chronicles of 2 Heroes: Amaterasu’ s Wrath - PS5Chronicles of 2 Heroes: Amaterasu’ s Wrath - NSW
Cena s DPH
729 Kč
Cena bez DPH: 602 Kč
 
 
Kód produktu: 464698
TesuraEN titulky

Chronicles of 2 Heroes: Amaterasu’ s Wrath [PS4]

 

O hře

Chronicles of 2 Heroes je intenzivní 16bitová akční plošinovka s prvky Metroidvania, japonskými mýty a nádherným pixelovým uměním. To není všechno: mezi protagonisty můžete přepínat v reálném čase! Ayame a Kensei mají jedinečné, překvapivé bojové styly, které budete muset zvládnout, abyste zachránili feudální Japonsko před Amaterasuovým hněvem.
Amaterasu a její žákyně, císařovna Himiko, tyranizují feudální Japonsko svou mocnou armádou yokai. Všechny naděje spočívají na samurajovi Kenseiovi a kunoichim Ayame, dvou sourozencích, kteří roky trénovali, aby porazili bohyni. Spojením svých schopností se dostanou do císařského hlavního města Ósaka, aby ukradli tři posvátné poklady, zdroj moci císařovny.

Klíčové vlastnosti

  • Přepínejte mezi protagonisty v reálném čase: Samuraj Kensei používá svou katanu k boji zblízka, ale nemůže skákat. Ayame je mnohem agilnější a používá útoky na dálku.

  • Překonejte výzvy staré školy: Retro plošinovky jsou naší hlavní referencí, ale pokusili jsme se přinést ten nejuspokojivější moderní zážitek.

  • Ponořte se do japonských mýtů: Bojujte proti roninům, yokai a nesčetným nepřátelům inspirovaným japonskou mytologií.

  • Odemkněte až 20 výkonných schopností: Od rozbíjení země a omračování nepřátel až po dvojité skákání a dosahování vyšších plošin.

Trailer


Recenze na Chronicles of 2 Heroes: Amaterasu’ s Wrath

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.