Chivalry 2 (Steelbook Edition) PS5

Cena s DPH
679 Kč
Cena bez DPH: 561 Kč
 
 
Kód produktu: 452073
DeepEN dabing

Chivalry 2 (Steelbook Edition) [PS5]

O hře

Chivalry 2 je akční bojová hra pro více hráčů z pohledu první osoby inspirovaná epickými středověkými filmovými bitvami. Hráči jsou vrženi do akce v každém ikonickém okamžiku dané éry – od střetu mečů přes bouře hořících šípů až po obléhání velkých hradů.


Klíčové vlastnosti

  • Ovládněte bojiště
    Dominujte na obřích bojištích až pro 64 hráčů. Katapulty bijí zemi na kusy, zatímco obléháte hrady, podpalujete vesnice a vraždíte špinavé rolníky v obnoveném režimu map s týmovými úkoly

  • Objevte plnohodnotný boj
    Plnohodnotný systém boje na koni vám umožní získat pocit bojovníka bojujícího na půltonovém válečném koni, včetně možnosti rozdupávat nepřátele i za dozadu, sesazovat protivníky z koně kopími a vést boj zblízka s pěšáky i protivníky na koních.

  • Získejte nové předměty a slávu
    Získejte slávu a rozšiřte svůj arzenál díky novému systému podtříd, který tak nyní nabízí ještě větší rozmanitost. Čtyři základní třídy byly rozšířeny na více než 10 podtříd a více než 30 jedinečných zbraní, z nichž každá má několik vizuálních variant. Nové podpůrné předměty od hrnců s olejem až po barikády, bedny se zásobami a pozicemi pro střelce proti jízdě přinášejí na bojiště ještě více taktických možností.

Steelbook Edition obsahuje:

  • Hra Chivalry 2
  • Exkluzivní Steelbook

Trailer


Recenze na Chivalry 2 (Steelbook Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.