Child of Light (Ultimate Edition) and Valiant Hearts: The Great War (Double Pack) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
749 Kč
Cena bez DPH: 619 Kč
 
 
Kód produktu: 394952
UbisoftEN dabing

Child of Light (Ultimate Edition) and Valiant Hearts: The Great War (Double Pack) [NSW]

Child of Light Ultimate Edition
V magickém světě Lemuria Vás Child of Light vezme na dobrodružství mladého dívky Aurory, která zemřela a žije. Musí se však vydat na cestu za záchranou svého království a jejího nemocného otce. Známá jako Dítě světla získává moc světla a musí konfrontovat služebníky Temné královny, aby získala zpět slunce, měsíc a hvězdy a vrátila se domů. Během své cesty však zjišťuje, že její osud může být mnohem důležitější, než o jakém vůbec snila ...

Child of Light je tvůrci vysněná jako hratelná balada, která vypráví příběh z magických dětských pohádek. S využitím enginu UbiArt nabízí nádhernou vizualizaci s poutavým příběhem a uměleckým zvukovým doprovodem, jejichž kombinace Vás zcela pohltí do tohoto magického světa na míle vzdáleného od reality.



  • S poctou ke Zlatému věku ilustrace vás Child of Light vítá objevit nádherné ručně malované ztracené království a krásné zpracování ve stylu vodových barev díky enginu UbiArt.
  • Na výpravě po Lemurii potkáte množství excentrických kreatur, od lesních duchů a mluvících myšek až po zlé čarodějnice a nebezpečných mořských hadů. Objevte obrovskou krajinu ikonických míst a vzrušujících dungeonů, které se mění jako Aurora získává zpět ukradené světlo.
  • Child of Light využívá bojový systém s aktivním časem, díky čemuž může Aurora bojovat po boku svatojánské mušky Igniculus a dalších členů své družiny. Zvyšujte úrovně a vylepšujte své dovednosti a využívejte body schopností na odemknutí nových schopností pro Auroru i členy její družiny.
  • Díky hlubokému systému výroby můžete kombinovat drahokamy a vylepšovat svůj meč, talisman, jakož i svou zbroj. Každá hra má svůj vlastní profil výskytu drahokamů, což znamená, že některé drahokamy běžně nalezené v jedné hře jsou unikátní v jiné a naopak, díky čemuž se otevírá možnost využívat komunitu na výměnu drahokamů s přáteli.

    Valiant Hearts: The Great War
    Příběh zkřížených osudů a zničené lásky v roztrhaném světě válkou. Všechny postavy se snaží přežít v zákopech následováním jejich věrných psích společníků. Ve hře Valiant Hearts jsou životy všech postav postupně zkřížené během průběhu hry.

  • Od zelených lesů francouzského venkově, přes temné zákopy a zasněžené pole, vraťte se v čase do emocionální adventury, která je rozpovedaná použitím unikátního tónu a stylu.
  • Prožijte dojemně komickou adventuru za pomoci řešení hádanek a plížení se nepřátelskými liniemi.
  • Hru dokážete ovládat za pomoci Pro Controlleru, ovladačů Joy-Con, zda na dotykové obrazovce tabletu, vyberte si vlastní styl.





  • Související produkty (1)


    Recenze na Child of Light (Ultimate Edition) and Valiant Hearts: The Great War (Double Pack)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.