Castaway Paradise Nintendo SWITCH

Cena s DPH
749 Kč
Cena bez DPH: 619 Kč
 
 
Kód produktu: 431945
MindscapeEN dabing

Castaway Paradise [NSW]


Vaše dobrodružství začíná, když uvíznete na tropickém ostrově. Toto je Váš ráj, Váš zážitek. Dělejte si v tomto ráji vše, co se Vám zlíbí!

Plavíte se přes oceán, když Vaši loď zasáhne bouře a hodí Vás přes palubu. V zajetí mořských řas se proberete na pláži a díváte se do očí přátelského zvířete. Vypadá to tak, že bouře byla zásahem štěstěny. Váš nový život začíná v Castaway Paradise, kde si můžete vytvořit ráj svých snů. Vesničané Vám rádi nabídnou cenné rady a úkoly, ale nakonec je všechno jen na Vás.


Obsah:

 

  • Zábavné aktivity - trávte své dny zábavnými aktivitami, jako například chytáním brouků nebo rybolovem. Pokuste se chytit ty největší ryby a doplňte si svoji sbírku.
  • Vypěstujte si své vlastní čerstvé domácí plodiny. Obdělávejte půdu, zasaďte semínka a zalijte je. Můžete si svůj ostrov vyzdobit krásnými rostlinami a květinami nebo můžete pěstovat ovocné stromy.
  • Vytvořte si svůj vlastní outfit - nekonečné možnosti kombinování outfitů, čepic, šatů, bot a dalších jiných kusů obločení Vám dají možnost ukázat svou osobnost nebo smysl pro humor.
  • Pomozte vesničanům - spřátelte se s nepředvídatelnými vesničany a pomáhejte jim při plnění různých úkolů. Odmění Vás skvělými dárky. Můžete si s nimi i jen tak povídat, abyste je lépe poznali.
  • Užijte si roční období a různé svátky - během celého roku budou probíhat speciální události a svátky, jako například Vánoce nebo Haloween.

 


Recenze na Castaway Paradise

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.