Car Chase Kit

Cena s DPH
359 Kč
Cena bez DPH: 297 Kč
 
 
Kód produktu: 456644
Excalibur

Car Chase Kit

 

Díky Car Chase Kit si užijete větší zábavu při hraní závodních her, neboť konvertuje ovladače Joy-Con na plně funkční volanty a poskytuje pohodlný a realistický zážitek. Toto balení obsahuje 2x volant (1x neonově červený a 1x neonově modrý), které jsou navrženy pro ovladače Nintendo Switch Joy-Con.

Klíčové vlastnosti:

  • Car Chase Kit – obsahuje 2x volant (1x neonově červený a 1 neonově modrý) jako doplněk pro ovladače Nintendo Switch Joy-Con.
  • Jednoduché použití – volanty jsou navrženy pro ovladače Nintendo Switch Joy-Con (levé i pravé). Stačí připojit Joy-con a upravit symboly +/- na rukojeti a volantu kvůli pohodlnému úchytu, díky čemuž získáte zcela kompatibilní závodní volant pro všechny hry na Nintendo Switch kompatibilní s volantem, s tlačítky spouště SL a SR, které jsou navrženy pro přesné použití.
  • Mario Kart – 2x volant dokonalý pro Mario Kart, díky kterému si užijete realističtější zážitek s motokárami.
  • Ergonomický design – závodní volant poskytuje prvotřídní úchyt a pohodlí, když držíte Joy-con zboku, a vylepší váš zážitek se všemi závodními hrami, jako jsou Mario Kart, Team Sonic Racing, Fast RMX a další .

Ovladače Joy-Con nejsou součástí balení.

Technická specifikace

Kompatibilita: Ovladače Joy-Con pro Nintendo Switch
Určení: Pro praváky i leváky


Recenze na Car Chase Kit

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.