The Callisto Protocol (Day One Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Callisto Protocol (Day One Edition) - PS4The Callisto Protocol (Day One Edition) - Xbox Series X|SThe Callisto Protocol (Day One Edition) - XBOX ONE
Cena s DPH
1 109 Kč
Cena bez DPH: 917 Kč
 
Kód produktu: 448848
SkyboundEN dabing
 
Chceš ušetřit 600 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 509 Kč

The Callisto Protocol (Day One Edition) [PS5]

The Callisto Protocol

  • V této příběhové hororové hře na přežití z pohledu třetí osoby zasazené 300 let v budoucnosti se hráč ujme roli Jacoba Lee - oběti osudu uvržené do věznice Black Iron s maximální ostrahou na Jupiterově měsíci Callisto. Když se vězni začnou měnit v obludná stvoření, věznice se ocitne v chaosu. Aby Jacob přežil, musí se probojovat do bezpečí a utéct z věznice Black Iron, při čemž musí odhalit temná a znepokojivá tajemství, pohřbená pod povrchem Callisto.

Pomocí jedinečné kombinace střelby a kontaktního boje si bude Jacob muset přizpůsobit taktiku, aby mohl bojovat proti rychle se vyvíjejícím stvořením, zatímco bude hledat nové zbraně, vybavení a schopnosti, aby zdolal rostoucí hrozbu a utekl hrozbám Jupiterova měsíce smrti.

Klíčové vlastnosti

Hororová technika
      • The Callisto Protocol je pojetí hororu nové generace z motgu Glena Schofielda. Tato hra kombinuje atmosféru, napětí a brutalitu s děsivými okamžiky bezmoci a pohltí hráče napínavým příběhem ve kterém nevyslovené hrůzy čekají na každém rohu.
Odhalte tajemství sjednocené jupiterské společnosti
      • Hra The Callisto Protocol, zasazená na Jupiterův mrtvý měsíc Callisto v roce 2320 zasadí hráče do role Jaxoba Lee, vězně v Black Iron. Když se měsíc kvůli záhadné epidemii ocitne v chaosu, musí Jacob čelit svým nejtemnějším obavám a porazit krvežíznivá stvoření, která ho pronásledují, zatímco bude odhalovat temné záhady v srdci mocné Sjednocené jupiterské společnosti.
Ovládněte brutální strategické souboje
      • The Callisto Protocol vyzve hráče, aby ovládli strhující kombinaci kontaktního i střeleckého souboje, včetně gravitační zbraně, s jejichž pomocí kdysi dozorci z Black Iron ovládali vězeňské obyvatelstvo. Hráči budou nuceni postavit se groteskním soupeřům pěkně zblízka, usekávat jim končetiny, odstřelovat jim nohy a kreativně používat vše, co budou mít k dispozici, aby přežili každý střet na život a nasmrt.
Prožijte izolaci na Jupiterově mrtvém měsíci
      • Callisto, jedno z nejnebezpečnějších, nejizolovanějších prostředí ve vesmíru, shlíží na Jacobův zoufalý boj o přežití. Hráči musí bojovat nejen s hrůzami věznice Black Iron, ale také proti staletí starým tajemstvím, která zužují Jupitery dlouho mrtvý měsíc, a to na povrchu i pod ním.

Day One Edition obsahuje:
  • Plná hra The Callisto Protocol
  • Skin pro postavu Retro Prisoner
  • 2 skiny pro zbraň Retro Prisoner
  • Contraband Pack (pouze pro PlayStation 4 a 5)

Trailer


Recenze na The Callisto Protocol (Day One Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.