The Caligula Effect: Overdose Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Caligula Effect: Overdose - PS4The Caligula Effect: Overdose - NSW
Cena s DPH
1 119 Kč
Cena bez DPH: 925 Kč
 
 
Kód produktu: 461956
NISEN titulky

The Caligula Effect: Overdose [PS5]

 

O hře

The Caligula Effect: Overdose, původně vydané v roce 2017 jako The Caligula Effect na PlayStation Vita, se může pochlubit dvojnásobným obsahem příběhu a novými funkcemi, jako je přepracování uživatelského rozhraní, nové postavy včetně hratelné ženské hrdinky a navíc další cesty a konce scénářů!
Mobius je idylický svět, který existuje proto, aby umožnil lidem zapomenout na bolest a problémy reality. V tomto světě vytvořeném vnímavým programem vokaloidů Mu se realita a fantazie rozmazaly, což lidem umožnilo přežít své středoškolské roky v blaženosti. V tomto zdánlivě krásném a dokonalém světě však něco není v pořádku. Utečte z tohoto falešného ráje se svými spolužáky a vraťte se do reality ve hře The Caligula Effect: Overdose!

Klíčové vlastnosti

  • Nové herní funkce
    Caligula Effect: Overdose se může pochlubit vylepšeným vizuálem a hratelností! Prozkoumejte nové scénáře, konce a „zakázanou cestu hudebníka“ při úniku z virtuálního světa Mobius.

  • Nové herní postavy
    Hrajte za nově přidanou ženskou hrdinku! Navíc se seznamte se dvěma novými členy Go-Home Club, z nichž každý má svého vlastního nového Ostinato Musician, kterému čelí.

  • Použijte imaginární řetěz
    Tahová bitva se potýká se vzrušující akcí v tomto rafinovaném bojovém systému JRPG! Po použití imaginárního řetězce vytvořte bezvadnou strategii pro předpovídání toho, co budou vaši nepřátelé dělat dál!

  • Spojte se a utečte
    Někdy je obtížné jít sám. Spřátelte se s více než 500 dalšími studenty v tomto imaginárním ráji, abyste zlepšili své dovednosti v boji a nakonec se vrátili do reality.

Trailer


Recenze na The Caligula Effect: Overdose

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.