Bus Simulator PS4

Cena s DPH
899 Kč
Cena bez DPH: 743 Kč
 
Kód produktu: 397106
AstragonEN dabing
 
Chceš ušetřit 180 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 719 Kč

Bus Simulator [PS4]


Jestli se nacházíte v průmyslové anebo přístavní zóně, v centru, v sousedních dědinkách nebo v komerční zóně města, ve hře Bus Simulator zažijete zblízka vzrušující život běžného dne řidiče autobusu v rozlehlé a volně průjezdné městské oblasti. Usedněte za volant vašich osmi originálně licencovaných městských autobusů skvělých značek a přepravujte pasažéry do cíle jejich jízdy bezpečně a včas.


Jako řidič autobusu ve dvanácti městských obvodech budete čelit nástrahám dopravy ve velkém městě a všemu, co k tomu patří. Nenechejte se odradit nepříznivými větrnými podmínkami, jámami, dopravními zácpami, černými pasažéry, nehodami, stavbami, řízením v noci a zvláštními požadavkami cestujících. Naopak převezměte plnou kontrolu nad vaším vozidlem, vydělávejte peníze, vylepšujte si pověst bezpečnou jízdou a včasnými příjezdy, a užívajte si skoro neobmezené potěšení z řízení v autentických městských oblastech. Používejte tisíce kilometrů virtuálních dálnic a ulíc k odemknutí nových obvodů, autobusů a možností upravování.


S rozsáhlou podporou režimů nejste ve hře Bus Simulator ničím omezení. Tvořte trasy, stavějte vlastní autobusy, vybarvěte autobusy firemními barvami, navrhujte vlastní mapy a sdílejte s komunitou. Taktéž máte možnost stahování dostupného obsahu na Steam Workshope.


  • 8 detailně reprodukovaných autobusů od 4 předních výrobců.
  • Hra pro více hráčů až se 3 přáteli na 15 km2 volně průjezdných cest.
  • Systém správy autobusů, zaměstnanců a tvoření tratí byl vylepšený.
  • Možnost hry ve zjednodušeném režimu a v režimu pro profesionály.
  • Možnost stahování obsahu na Steam Workshopu.
  • Podpora ovladačů a volantů.
  • Možnost upravovat si vzhled autobusu.



Recenze na Bus Simulator

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.