Blitzkrieg 3 CZ [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
Kód produktu: 413579
NivalCZ titulky
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Blitzkrieg 3 CZ [Steam] [PC digital]


Válečná strategie z období druhé světové války. Prověřte si taktické schopnosti v historických kampaních a poražte ostatní hráče. Každá ze tří kampaní představuje jedinečnou směs misí PvE, PvP a PvAI. Působivá neutrální síťová inteligence se chová jako žádný jiný stroj. Hra nabízí více než 60 historických misí s více než 200 autentickými bojovými jednotkami.


Ovládněte bojiště ve třech atmosférických kampaních, které pokrývají hlavní období druhé světové války: od invaze v Polsku roku 1939, po vítězné obsazení Berlína v roce 1945. Vyberte si svoji stranu konfliktu - SSSR, Osu, nebo spojence. Ujměte se velení jednotek a vyhrajte legendární boje druhé světové války, které byly vytvořeny podle archivních materiálů a historicky přesných map. Za dokonale provedené mise získají ti nejlepší stratégové dodatečné odměny.


Využijte všech prostředků k poražení nepřítele, berte v úvahu ráz krajiny, počasí a dohled jednotlivých typů jednotek a provádějte nejodvážnější taktické operace. Zaútočte na nepřátele, když to nikdo nečeká. Používejte průzkumníky a rozmístěte pěchotu do zákopů, opevnění, bunkrů a civilních budov.


Jedná se o digitální verzi hry Blitzkrieg 3 CZ, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingDE dabingPL titulky

Recenze na Blitzkrieg 3 CZ [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.