BlazBlue Cross Tag Battle 2 [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
819 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 452320
PQube

BlazBlue Cross Tag Battle 2 [NSW] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


KOLIZE JE NEODVRATNÁ! DOPADU SE NEDÁ VYHNOUT!


Bezkonkurenční souboj výbušných rozměrů! Milovaný franšíza BlazBlue překračuje vesmíry, značky mezi oblíbenými fanoušky a bojuje o ně ve hře BlazBlue: Cross Tag Battle! Cross Tag Battle, vytvořený prostřednictvím spolupráce mezi hvězdami BlazBlue, Atlus 'Persona, French Bread's Under Night In-Birth a velmi oblíbené webové série RWBY od Rooster Teeth, slaví bojový žánr pro profesionály i nováčky! Vyberte si svůj tým v rychlých týmových bitvách 2 na 2 naplněných šílenstvím, které jste si na BlazBlue oblíbili, se vší mechanikou, plynulým hraním a nádhernou 2D grafikou, kterou od Arc System Works očekáváte.


  • Napříč 4 různými vesmíry! Hrajte za postavy ze sérií BlazBlue, Persona, Under Night In-Birth a (vůbec poprvé v bojové hře) ze série RWBY!
  • Ponořte se do přístupného herního systému 2 proti 2 v nádherné 2D týmové bojové hře!
  • Bojujte se svými přáteli, online nebo proti soupeřům CPU v robustních režimech pro jednoho i více hráčů!
  • Vypadejte při tom dobře - 2D postavy ve stylu anime s vysokým rozlišením spolu s nádherným 3D pozadím a plynulou animací oživují hru!
  • Vyvinutý společností Arc System Works, tvůrci a vývojáři kriticky uznávaných a fanoušky oblíbených bojových sérií BlazBlue a Guilty Gear.

BlazBlue je série, kterou si komunita bojů již dlouho oblíbila pro svůj hluboký a napínavý příběh, rozsáhlé obsazení vyvážených postav a rychlý a kinetický styl hry. Série Atlusu Persona, celosvětový fenomén RPG a není mu cizí ani samotný žánr bojových her. Postavy Persona se již objevily ve hrách Arc System Works, jako například Persona 4 Arena a Persona 4 Arena Ultimax. Under Night In-Birth je veteránský vývojářský počin bojových her French Bread, který se zaměřil na originální název a navazuje na úspěch jejich kultovní klasické série Melty Blood. Animovaný megahit Rooster Teeth, RWBY, je již léta oblíbenou franšízou a překračuje rodové i věkové bariéry, aby se stal hlavním hitem. Postavy ze série RWBY se nikdy předtím v bojové hře neobjevily. Do teď.



Recenze na BlazBlue Cross Tag Battle 2 [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.