Blasphemous 2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Blasphemous 2 - PS5Blasphemous 2 - Xbox Series X|S
Cena s DPH
939 Kč
Cena bez DPH: 776 Kč
 
 
Kód produktu: 464823
TeamEN dabing

Blasphemous 2 [NSW]

 

O hře

Druhé písmo svaté v sérii Blasphemous pojednává o návratu Kajícníka v příběhu, který navazuje na DLC Wounds of Eventide z původní hry, kdy Srdce na obloze předznamenalo návrat Zázraku a předpovídalo zrození nového zázračného dítěte.
Kajícník se probouzí v nové cizí zemi, když byl vytržen z místa svého posledního odpočinku, a je vržen zpět do nekonečného cyklu života, smrti a vzkříšení, když nemá jinou možnost než objevovat tento nebezpečný nový svět a odhalit jeho dávno zapomenuté tajemství.
V cestě vám stojí hordy ohyzdných nepřátel, kteří čekají na poslední soud brutální rukou Kajícníka, přičemž v temnotě také číhají titánští zvrácení bossové, kteří čekají na svou šanci vrátit vás do hrobu, odkud jste přišli.
Zlikvidovat je nebude jednoduché, ale Blasphemous 2 nabízí více šancí na úpravu a vylepšování sady schopností a také několik nových jedinečných zbraní, které můžete používat se spravedlivým zánětem a nekonečným hněvem, takže vítězství možná přece jen bude na dosah.
Nakonec je jistá jen jedna věc... pokání nikdy nekončí.

Klíčové vlastnosti

  • Prozkoumejte plnější nelineární svět
    Probudili jste se v cizí nové zemi a vaše cesta začíná znovu v sérii nádherně bizarních zemí, které překypují gotickým šarmem a krutými pastmi. Jak budete objevovat spletitý svět, zůstává čistě na vás – neexistuje zde možnost špatně odbočit, pouze objevit účty, které je třeba vyrovnat.

  • Kruté souboje
    Kajícník nezná slitování a díky řadě nových zbraní s novými chvaty, brutálními popravami a rozšířenými kombami dopadne zkáza na každého, kdo se mu postaví do cesty.

  • Přizpůsobte si průchod hrou po svém
    Blasphemous 2 nabízí nové možnosti hry, díky kterým si můžete upravovat a vylepšovat základní sadu schopností, a také několik nových jedinečných zbraní, díky kterým budete likvidovat nepřátele ničivými útoky.

  • Velkolepé napínavé bitvy s bossy
    Mezi vámi a vaším cílem stojí hordy obludných příšer; zvrácení bossové s jedinečnými útočnými vzorci a ničivými schopnostmi, které prověří vaše schopnosti, zatímco budete bojovat, abyste zůstali jako vítězové, až se prach usadí.

  • Objevte hluboký nový svět
    Čeká vás zcela nový svět, plný záhadných nových nehráčských postav, se kterými můžete interagovat – někteří nabídnou pomoc, jiní si o ni požádají a další vás pošlou na nebezpečné mise pro dávno zapomenuté předměty. Protože toho můžete tolik dělat a spatřit, příběhy a mýty, na které narazíte, vám pomohou rozplést řadu tajemství a poskytnou vám hlubší vhled do tohoto cizího nového světa.

Trailer

Související produkty (1)


Recenze na Blasphemous 2

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.