POP! Jar Jar Binks (Star Wars Clone Wars) Special Edition

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 450614
Funko

POP! Jar Jar Binks (Star Wars Clone Wars) Special Edition [POP-0500]

Neváhej a rozšíř svou sbírku Funko Pop figurek o tuto figurku ze série Star Wars!

Funko Pop figurka Jar Jar Binks z edice Star Wars Clone Wars. Pokud jsi fanouškem světa Star Wars tak tato figurka ti prostě nemůže chybět! Další z řady celosvětově úspěšné figurkové série Funko PoP.

 

 

    • O postavě
      Jar Jar Binks je fiktivní postava ze série Star Wars. Je příslušníkem fiktivní rasy Gunganů, žijících na fiktivní planetě Naboo. Pro svou nešikovnost byl vyhnán z podvodného světa. Vrátí se ale zpět s Qui-Gonnem Jinnem a jeho padawanem Obi-Wanem Kenobim.

    • Ve filmu i seriálu
      Jar Jar Binks se objevuje v několika filmových zpracováních, ale také jako role v televizním seriálu Star Wars: The Clone Wars. Byla to první plně počítačem vytvořená vedlejší postava v živém akčním filmu. Poslední zmínka o Jar Jar je v kanonickém románu Aftermath: Empire's End z roku 2017.

  • Nenáviděný, nebo jen nepochopený?
    Hlavním úkolem Jaro Jara v Epizodě I bylo poskytnout divákům komickou úlevu. Ironicky je však uznáván jako jedna z nejnenáviděnějších postav v Hvězdných válkách a historii filmu obecně, přičemž někteří kritici jej dokonce považují za rasistickou karikaturu. Část vnímání postavy se změnila v roce 2015, kdy si získala popularitu fanouškovská teorie pocházející z Redditu. Teorie tvrdila, že Jar Jar měl být původně manipulativní darebák, ale George Lucas jej v Epizodě II na poslední chvíli nahradil hrabětem Dooku kvůli neoblíbenosti Jar Jar.

Vlastnosti figurky

  • Velikost: cca 10 cm
  • Materiál: Vinyl
  • Balení: Krabička
  • Výrobce: Funko

Trailer

Recenze na POP! Jar Jar Binks (Star Wars Clone Wars) Special Edition

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.