Bezdrátový ovladač PlayStation 5 DualSense, volcanic red

Cena s DPH
2 079 Kč
Cena bez DPH: 1 718 Kč
 
 
Kód produktu: 467808
SONY

Bezdrátový ovladač PlayStation 5 DualSense, volcanic red [CFI-ZCT1W]


 


Hrajte v novém metalickém stylu s bezdrátovými ovladači DualSense z kolekce Deep Earth!


Tato kolekce je inspirována výraznými tóny z hlubin naší planety. Je už jen na vás, který odstín zvolíte, jestli to bude žhavá sopečná červená (Volcanic Red), svůdná kobaltová modrá (Cobalt Blue) nebo elegantní stříbrná (Sterling) Silver). Barvy jsou obohaceny o metalickou povrchovou úpravu, která jim dodává nádech sofistikovanosti.

Ještě intenzivnější herní zážitek s inovativním ovladačem pro konzoli PS5!

Objevte hlubší, pohlcující herní zážitek, který oživí akci ve vašich dlaních. Bezdrátový ovladač DualSense nabízí pohlcující hmatovou zpětnou vazbu, dynamické adaptivní triggery a vestavěný mikrofon, všechny integrované do ikonického pohodlného designu.
Haptická odezva Ovladač představuje nové možnosti funkce vibrování, kde starou technologii rumble nahrazuje haptická odezva, díky které mohou hráči cítit při hraní širší škálu odezvy pro ještě lepší ponoření se do herního světa. Ať už budeš natahovat stále napnutejší luk, nebo brzdit v rozjetém autě, všechny činnosti ve hře pocítíš i ve skutečnosti.
Adaptivní tlačítka Vývojáři mohou v herních titulech nastavit odpor jednotlivých tlačítek, což přináší různé možnosti využití při úkonech jako jsou napřklad natahování luku, střelba z různých zbraní či jízda po měnícím se terénu.
Vestavěná baterie Nabíjej a hraj s portem USB Type-C
Tlačítko vytvoření Zachyťte a odvysílejte své nejúžasnější herní momenty pomocí tlačítka Vytvořit. Tlačítko „vytvoření“ staví na úspěchu průkopnického tlačítka SHARE (Sdílet), přičemž hráčům nabízí další způsoby vytváření herního obsahu a vysílání jejich dobrodružství živě do světa.
Senzor pohybu Ovladač má vestavěný citlivý akcelometr a gyroskop, které budou zaznamenávat pohyby, naklánění a otáčení Vašeho bezdrátového ovladače DualSense
Integrovaný reproduktor Dodaj hraji extra rozměr díky zvukovým efektům vyšší věrnosti vycházejícím z ovladače.
Integrovaný mikrofon a port pro headset Chatujte s přáteli online pomocí vestavěného mikrofonu nebo připojením headsetu. Jednoduše zapínejte a vypínejte snímání hlasu okamžitě pomocí speciálního tlačítka ztlumení zvuku.

Produktové video


Recenze na Bezdrátový ovladač PlayStation 5 DualSense, volcanic red

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.