Bezdrátové herní sluchátka JBL Quantum 910

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
7 590 Kč
Cena bez DPH: 6 273 Kč
 
 
Kód produktu: 453345
JBL

Bezdrátové herní sluchátka JBL Quantum 910 [QUANTUM910BLK]

Zvuk představuje přežití

Jsou ty hlasy za vámi? Kroky nalevo od vás? Slyšet, co se děje kolem, je zásadní. Ale skutečně pohlcující zvuk, který vám dává výhodu, dříve vyžadoval sluchátka s kabelovým připojením. To už neplatí. Sluchátka JBL Quantum 910 Wireless přináší precizní duální prostorový zvuk ve vysokém rozlišení s integrovaným sledováním pohybu hlavy, abyste byli vždy v centru akce. Bezdrátové připojení s nízkou latencí znamená nulové zpoždění, když komunikujete s týmem, a aktivní potlačení hluku (ANC) vám umožní hrát bez vyrušení i na nejhlučnějších místech. Sluchátka Quantum 910 Wireless přináší výdrž baterie až 39 hodin a navíc je můžete během vašich herních maratónů používat a nabíjet zároveň. A díky bezkonkurenčnímu ergonomickému pohodlí sluchátek si buďte jisti, že herní maratony zažijete. Odstřihněte si od kabelů a hrajte po svém.
quantum-910

O produktu

    • Funkce sledování pohybu hlavy
      JBL QuantumSPHERE 360 poháněný softwarem JBL QuantumENGINE, je k dispozici přes USB hardwarový klíč/adapter a přináší vám 3D audio umístění na profesionální úrovni na vašem PC. Vlastní kalibrace algoritmu JBL s integrovaným senzorem sledováním pohybu hlavy a přiloženým mikrofonem je vytvořena exkluzivně pro JBL Quantum 910 Wireless. Při hře na PC tak hráči získávají přesné polohování zvuku nové generace a pevnou, nezávislou zvukovou scénu, která zlepšují přirozené instinkty. JBL QuantumENGINE je také vybaven DTS Headphone X: v2.0.

    • Získejte výhodu oproti konkurenci
      Užijte si JBL QuantumSPATIAL 360 při hraní na konzolích přes USB-C hardwarový klíč/adaptér bez přechodu přes software JBL QuantumENGINE. Integrovaná technologie sledování pohybu hlavy vám přináší větší přesnost a akustickou přítomnost, které potřebujete, abyste zvítězili.

    • Buďte v centru hry
      Od nejtišších kroků po nejhlasitější exploze – JBL QuantumSOUND signature přemění každou scénu na epickou a zvýší konkurenceschopnost každého hráče. 50mm neodymové měniče s Hi-Res certifikací přináší pohlcující zvukovou křivku vyladěnou zvukovými specialisty JBL a specificky navrženou pro herní účely. Náš charakteristický zvuk vytváří realistické zvukové prostředí pro konkurenční výhodu v jakékoli bitvě.

    • Bezdrátový systém s nízkou latencí
      Rozdíl mezi setrváním ve hře a nutností začít od začátku může být zlomek vteřiny. A proto jsou sluchátka JBL Quantum 910 Wireless vybavena 2,4 GHz připojením, díky kterému budete vždy připojeni s nulovým zpožděním.

    • Aktivní potlačení hluku pro herní účely
      Aktivní potlačení hluku sluchátek JBL Quantum 910 Wireless je speciálně vyladěno pro herní prostředí a eliminuje nežádoucí zvuky kolem, abyste se mohli plně soustředit na svou misi bez jakéhokoli vyrušení.

    • Hrajte a nabíjejte zároveň
      Hrajte po celý den i noc s 39-hodinovou výdrží baterie, kterou můžete navíc nabíjet i během hraní, pomocí dodávaného USB nabíjecího kabelu. Na rozdíl od některých spoluhráčů, JBL Quantum 910 Wireless nikdy nevypustí žádnou hru – a nikdy vás nezklamou. Hardwarový klíč je dodáván s konektorem USB-C na USB-A.

    • Duální bezdrátová komunikace
      Sluchátka Quantum 910 Wireless vám umožňují komunikaci ze dvou zdrojů současně: zatímco prostřednictvím hardwarového klíče jste připojeni ke hře, Bluetooth vám umožní povídat si s přáteli nebo poslouchat hudbu.

    • Ovladač herního zvuku/chatu pro Discord
      Díky samostatným zvukovým kartám vám ovladač certifikovaný pro Discord umožňuje dokonale si přizpůsobit vyvážení herního zvuku a chatu ve vašich sluchátkách, aniž byste museli přerušit herní akci. Technologie sluchátek Quantum 910 Wireless navíc umožňuje komunikaci ze dvou zdrojů současně: zatímco prostřednictvím hardwarového klíče jste připojeni ke hře, Bluetooth vám umožní mluvit s vaším týmem.

    • Mikrofon s funkcí ztlumení
      Technologie potlačení ozvěny a hluku zajistí, aby vás váš tým slyšel jasně a čistě. A když se potřebujete soustředit, stačí vyklopit stejnosměrný mikrofon pro okamžité rádiové ticho.

    • Odolný a pohodlný design
      Lehký a odolný hlavový pás a náušníky z paměťové pěny potažené kvalitní kůží jsou navrženy pro naprostý komfort, bez ohledu na to, jak dlouho budete hrát.

  • Kompatibilní s různými platformami
    Sluchátka JBL Quantum 910 Wireless jsou prostřednictvím 2,4 GHz bezdrátového připojení kompatibilní s PC, PS (PS5 a PS4) a Nintendo Switch a prostřednictvím Bluetooth 5.2 s Bluetooth kompatibilními zařízeními. Pomocí 3,5mm audio konektor jsou kompatibilní s PC, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, mobilními zařízeními, Mac a VR. Funkce poháněné softwarem JBL QuantumENGINE (JBL QuantumSURROUND, RGB, EQ, nastavení mikrofonu atd.) jsou dostupné pouze na PC. Kompletní informace ke kompatibilitě naleznete v Průvodci připojením.
quantum-910

 

Technická specifikace
Velikost měničů 50 mm
Frekvenční odezva 20 Hz - 20 kHz
Frekvenční odezva mikrofonu 100 Hz – 8 kHz
Max vstupní výkon 30 mW
Citlivost 111 dB SPL @1 kHz/1 mW
Max SPL 93 dB
Citlivost mikrofonu -38 dBV @1 kHz/Pa
Impedance 32 Ohm
Výkon 2,4 G bezdrátového vysílače <13 dBm
Přenosová frekvence 2,4G bezdrátového vysílače 2402 MHz – 2480 MHz
Bluetooth v 5.2
Výkon Bluetooth přenosu <13 dBm
Bluetooth frekvence 2402 GHz – 2480 GHz
Verze Bluetooth profilu A2DP 1.3, HFP 1.8
Baterie Li-ion baterie (3,7 V/1300 mAh)
Napájení 5 V / 2 A
Doba nabíjení 3,5 hodiny
Doba přehrávání hudby 39 hodin s vypnutým RGB světlem
Mikrofon směrový
Hmotnost 420 g

Obsah balení:

  • Sluchátka JBL Quantum 910 Wireless
  • Kalibrační mikrofon
  • USB nabíjecí kabel
  • 3,5 mm audio kabel
  • USB bezdrátový hardwarový klíč
  • Redukce USB-C na USB-A
  • Ochranná pěna na mikrofon
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Bezdrátové herní sluchátka JBL Quantum 910

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.