Bezdrátové herní sluchátka JBL Quantum 610, černé

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
3 790 Kč
Cena bez DPH: 3 132 Kč
 
 
Kód produktu: 445471
JBL

Bezdrátové herní sluchátka JBL Quantum 610, černé [QUANTUM610BLK]

Zvuk představuje přežití

Je čas postoupit na vyšší úroveň se sluchátky JBL Quantum 610 Wireless. Sluchátka JBL QuantumSURROUND přinášejí naprosto pohlcující zážitek. A 50 mm měniče poháněné technologií JBL QuantumSOUND SIGNATURE udělají z každého momentu epický okamžik, ať už jste na tajné misi nebo v zánětu hromadné bitvy. Váš hlas bude znít hlasitě a zřetelně s výklopným mikrofonem a se svým týmem se můžete připravovat a plánovat strategie na DISCORD, Skype a TeamSpeak. Vychutnejte si delší hraní se 40 hodinami výdrže baterie nebo se připojte k nekonečným sezením pomocí USB nabíjecího kabelu.
jbl-610

O produktu

    • Vžijte se do hry
      Zapojte hlavu do hry. Ponořte se do epického zážitku a vychutnejte si plný zvuk z každého úhlu, vše díky JBL QuantumSURROUND. Sluchátka jsou také vybavena DTS headphone:X v2.0. K dispozici pouze na počítačích s USB připojením prostřednictvím JBL QuantumENGINE..

    • Buďte v centru hry
      Každý okamžik hry je vzrušující, od přikradení se k nepříteli, který vydal ten nejmenší šelest, až po rachot obrovské exploze. S 50 mm měniči poháněnými JBL QuantumSOUND SIGNATURE budete mít vždy výhodu.

    • Celodenní hraní
      Poslední věc, kterou v klíčovém momentě potřebujete, je klesající zvuk, ale s bezztrátovým 2,4 GHz bezdrátovým připojením na herní úroveň zažijete úplnou svobodu, ať už sedíte pevně ve svém křesle nebo se potulujete po místnosti.

    • Současné přehrávání a nabíjení
      Jděte tvrději a hrajte déle. Připojte USB nabíjecí kabel a získejte neomezené hraní nebo si vychutnejte více než 40 hodin bezdrátové výdrže baterie. Při zábavě není třeba mačkat tlačítko „pauza“.

    • Sklopný mikrofon
      Zajistěte, aby byl váš hlas v kritických momentech hlasitý a čistý, pomocí výklopného směrového mikrofonu. A díky funkci automatického zapnutí/vypnutí a ztlumení zvuku můžete rychle vypnout, když vás volá skutečný svět.

    • Lehká, odolná konstrukce
      Chystáte se na maratonskou hru? Lehký, odolný hlavový pás a náušníky z paměťové pěny potažené kůží vám zajistí pohodlí, i když se akce začne stupňovat.

    • Ovladač herního zvuku-chatu
      Ať už potřebujete mluvit o strategii nebo dohnat přátele, sluchátka JBL Quantum 610 Wireless jsou certifikovaná pro DISCORD a jsou kompatibilní s jinými chatovacími službami, jako jsou Skype, Zoom, Twitch a TeamSpeak.

    • Kompatibilita s JBL QuantumENGINE
      Dolaďte si zvuk. Použijte softwarový balík pro PC k přizpůsobení všech vašich zvukových a RGB efektů, včetně QuantumSURROUND, EQ, sidetone, nastavení mikrofonu a dalších.

  • Kompatibilita s různými platformami
    Sluchátka JBL Quantum 610 Wireless jsou kompatibilní prostřednictvím 2,4 GHz bezdrátového připojení s počítači, PS (PS5 a PS4) a Nintendo Switch (pouze při dokování). Kompatibilní přes 3,5mm audio konektor s počítači, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, Mobile, Mac a VR. Funkce poháněné JBL QuantumENGINE (JBL QuantumSURROUND, RGB, EQ, nastavení mikrofonu atd.) jsou dostupné pouze na počítačích. Kompatibilitu zkontrolujte v průvodci připojením.
jbl-610-2

Technická specifikace
Velikost měničů 50 mm
Frekvenční odezva 20 Hz - 20 kHz
Frekvenční odezva mikrofonu 100 Hz – 10 kHz
Max vstupní výkon 30 mW
Citlivost 100 dB SPL @1 kHz/1 mW
Max SPL 95 dB
Citlivost mikrofonu -40 dBV @1 kHz/Pa
Impedance 32 Ohm
Výkon 2,4G bezdrátového vysílače <14 dBm
Přenosová frekvence 2,4G bezdrátového vysílače 2400 MHz – 2483,5 MHz
Baterie Li-ion baterie (3,7 V/1300 mAh)
Napájení 5 V/ 2 A
Čas nabíjení 3 hodiny
Doba přehrávání hudby 40 hodin s vypnutým RGB světlem
Mikrofon jednosměrový, sklápěcí
Kabel jednostranný, odpojitelný
Hmotnost 357 g

Obsah balení:

  • Sluchátka JBL Quantum 610 Wireless
  • USB nabíjecí kabel
  • 3,5 mm audio kabel
  • USB bezdrátový hardwarový klíč
  • Ochranná pěna na mikrofon
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Bezdrátové herní sluchátka JBL Quantum 610, černé

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.