Bezdrátová sluchátka JBL Vibe 300TWS, černá

Cena s DPH
1 099 Kč
Cena bez DPH: 908 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 468629
JBL

Bezdrátová sluchátka JBL Vibe 300TWS, černá [JBL V300TWSBK]

Vaše hudba a váš svět – konečně spolu.

Mějte přehled o svém světě. Sluchátka JBL Vibe 300TWS vám přinesou vaši hudbu a zároveň zůstanete v kontaktu s okolím, aniž by vás brzdily jakékoli kabely. Vychutnejte si 26 hodin silného zvuku obohaceného o zvuk JBL Deep Bass. Zůstaňte v kontaktu i na cestách díky stereo telefonickým hovorům a žádnému nepříjemnému hluku na pozadí. Spravujte zvuk a vyřizujte telefonické hovory bez použití rukou prostřednictvím buď jednoho nebo obou sluchátek díky pohodlným dotykovým ovládacím prvkům. Jejich ergonomicky navržený „štíhlý design“ vám pohodlně a diskrétně sedne do uší, abyste se cítili pohodlně a byli ve spojení po celý den, takže už nikdy nezmeškáte ani tón – ani konverzaci.

O produktu

    • JBL Deep Bass
      Hudba prostě zní lépe s JBL. A tvůj den také. Mohutný 12 mm měnič dodává zvuk JBL Deep Bass, takže hudbu nejen uslyšíte, ale také cítíte.

    • Pohodlné napasování
      Ergonomické napasování zůstává přiléhavé a bezpečné, abyste byli v pohodlí a spojení po celý den, zatímco design s otevřeného ucha zvyšuje vaše vnímání okolí.

    • 20 hodin kombinovaného přehrávání
      Už nikdy nezmeškáte ani tón s 26 hodinami kombinovaného přehrávání a až 6 hodinami v samotných sluchátkách. Nebo, když potřebujete rychlé napájení, můžete pomocí funkce rychlého dobití zajistit další hodinu výdrže baterie již za 10 minut a za 2 hodiny zajistíte úplné dobití.

    • Hands-free hovory
      Sluchátka Vibe 300TWS s jedním mikrofonem eliminují hluk v pozadí, takže si můžete vychutnat telefonické hovory ve stereo kvalitě na cestách. Jednoduše spravujte zvuk a telefonické hovory bez použití rukou, přímo ze sluchátek!

    • Jedno sluchátko nebo obě
      Levé ucho, pravé ucho, nebo obě? Nyní můžete přijímat telefonické hovory nebo poslouchat hudbu pomocí jednoho ze sluchátek (nebo s oběma), s technologií duálního připojení. Vyberte si, které sluchátko chcete použít a to druhé ponechte v pouzdře, abyste ušetřili baterii.

    • Vždy připravené
      Pohodlný design sluchátek JBL Vibe 300 TWS s certifikací IPX2 odolnosti vůči dešti znamená, že si hudbu vychutnáte kdykoli – ať už prší nebo je slunečno.

  • Dotykové ovládání a podpora hlasového asistenta
    Pohodlí na dosah ruky. Aktivujte všechny zvukové funkce svých sluchátek JBL Vibe 300TWS pouhým dotykovým ovládáním a získejte přístup k hlasovému asistentovi vašeho zařízení přímo ze sluchátek.

 

Technická specifikace
Velikost měniče 12 mm dynamický měnič
Napájení 5 V / 1 A
Hmotnost sluchátka 3,85 g na kus (7,7 g obě)
nabíjecí pouzdro 36 g
Baterie sluchátka Lithium-iontová polymerová baterie (40 mAh/3,85 V)
nabíjecí pouzdro Lithium-iontová polymerová baterie (500 mAh/3,8 V)
Doba nabíjení <2 hodiny od úplného vybití
Doba přehrávání až 6 hodin se zapnutým Bluetooth
Frekvenční odezva 20 Hz – 20 kHz
Impedance 32 Ohm
Citlivost 105 dB SPL@1 kHz
Max SPL 95 dB
Citlivost mikrofonu -38±2 dBV/Pa@1 kHz
Bluetooth 5.2
Frekvence Bluetooth 2,400 GHz – 2,4835 GHz
Výkon Bluetooth <12 dBm
Podporované kodeky A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.7
Max teplota 45 °C

Obsah prodejního balení:

  • Sluchátka JBL
  • Nabíjecí pouzdro
  • Nabíjecí kabel typu C
  • Dokumentace

Recenze na Bezdrátová sluchátka JBL Vibe 300TWS, černá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.