Bezdrátová myš Logitech MX Master 3S pro Mac Performance, bílá

Cena s DPH
2 599 Kč
Cena bez DPH: 2 148 Kč
 
 
Kód produktu: 452349
Logitech

Bezdrátová myš Logitech MX Master 3S pro Mac Performance, bílá [910-006572]

VÝKONNÁ BEZDRÁTOVÁ MYŠ OPTIMALIZOVANÁ PRO MAC

Představujeme vám ikonickou myš Logitech MX Master 3S pro Mac, která je optimalizována tak, aby bezproblémově fungovala na vašem Macu a iPadu. Tato rychlá a pohodlná myš obohatí vaši práci nejen vyšší přesností a hmatovou odezvou, ale také perfektní výkonností, a to zejména díky špičkovému senzoru s rozlišením 8 000 DPI či funkcí tichého klikání.

Klíčové vlastnosti

    • Pracujte kdekoli s dokonalou přesností
      Myš Logitech MX Master 3S je vybavena funkcí tichého klikání, která umožňuje efektivní práci se stejnou odezvou při kliknutí, avšak s velmi nízkou hlučností. Tato funkce v sobě kombinuje jemnou hmatovou odezvu a téměř neslyšitelné kliknutí s hlukem sníženým až o 90%. Součástí je tiché elektromagnetické rolovací kolečko Magspeed, které vás rozhodně také nebude při práci rušit.
    • Precizní laserový snímač
      Tato bezdrátová myš je vybavena velmi přesným senzorem nové generace. Snímač s technologií DarkField a nastavitelným rozlišením až 8 000 DPI snímá pohyb myši téměř na jakémkoli povrchu, a to dokonce i na skle. Citlivost myši Logitech MX Master 3S For Mac si můžete snadno nastavit v softwaru Logi Options+, tak aby přesně odpovídala vašemu stylu a rozlišení monitoru.
    • Bezkonkurenční kolečko MagSpeed
      Extrémně tiché kolečko MagSpeed s funkcí elektromagnetického posouvání je tak přesné, že se zastaví s přesností na pixel a tak rychlé, že umožňuje přejíždění 1 000 řádků za sekundu. Kolečko je vyrobeno z obrobené oceli, která umožňuje prvotřídní hmatovou odezvu a ideální hmotnost pro dynamickou setrvačnost.
    • Software Logi Option +
      Díky softwaru Logi Options+ si budete moci myš Logitech MX Master 3S For Mac snadno přizpůsobit, což oceníte zvláště pokud pracujete na více počítačích s různým systémem. Dokonce si jednotlivá tlačítka můžete upravit podle používaných aplikací například Adobe Photoshop, Adobe Premiere, Final Cut Pro, Google Chrome, Safari, Zoom a Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint a Edge. V neposlední řadě vám umožní přecházení mezi počítači pomocí funkce Flow pouhým přesunutím kurzoru k okraji obrazovky.
    • Nabíjejte rychle a připojte se okamžitě
      Na jedno nabití vydrží bezdrátová myš fungovat až 70 dní. Díky funkci rychlého nabíjení získáte během jedné minuty energii až na tři hodiny používání. Myš Logitech MX Master 3S For Mac dobijete prostřednictvím dodávaného USB-C kabelu. Myš je kompatibilní s operačními systémy macOS a iPadOS, stačí ji připojit pomocí Bluetooth. V jednom okamžiku lze spárovat až se třemi zařízeními. Myš je také kompatibilní s přijímačem Logi Bolt (není součástí balení).
    • Užijte si maximální pohodlí
      Ergonomické tvarování myši Logitech MX Master 3S For Mac je navrženo tak, aby poskytovalo maximální ochranu dlani i prstům. Texturovaný povrch umožňuje jisté uchopení a úhel náklonu umožňuje přirozenější polohu ramene. Všechny ovládací prvky jsou umístěny tak, aby byly intuitivní v dosahu a daly se velmi rychle použít. Boční rolovací kolečko kopíruje přirozený pohyb palce pro plynulou a intuitivní horizontální navigaci.

 

Technická specifikace
Kategorie Bezdrátová myš
Rozhraní Bluetooth, bezdrátové 2,4 GHz
Dosah připojení 10 m
Senzor Laser Darkfield s vysokou přesností
Přesnost 200 - 8000 DPI
Nastavitelnost DPI V úrovních po 50 DPI
Počet tlačítek 7
Napájecí zdroje USB-C kabel, dobíjecí baterie Li-Po (500 mAh)
Volitelný software Logi Options+
Podporované operační systémy MacOS 10.15 nebo novější
iPadOS 14 nebo novější
*Základní funkce zařízení budou v jiných systémech než Windows a macOS podporovány bez softwaru
Kompatibilita Kompatibilní s přijímačem Logi Bolt USB (není součástí dodávky)
Bezdrátové produkty Logi Bolt nelze spárovat s jinými přijímači USB Logitech
Rozměry 124,9 x 84,3 x 51 mm
Hmotnost 141 g

Obsah prodejního balení

  • Myš MX Master 3S pro Mac
  • Nabíjecí kabel USB-C
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Bezdrátová myš Logitech MX Master 3S pro Mac Performance, bílá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.