Bezdrátová myš Logitech MX Master 3S Performance, grafitová

Cena s DPH
2 599 Kč
Cena bez DPH: 2 148 Kč
 
 
Kód produktu: 447443
Logitech

Bezdrátová myš Logitech MX Master 3S Performance, grafitová [910-006559]

Vysoká výkonnost s MX Master

Seznamte se s ikonickou inovovanou myší MX Master 3S. Vnímejte každý okamžik při své práci s ještě vyšší přesností, hmatovou odezvou a výkonností díky funkci tichého klikání a senzoru s rozlišením 8000 DPI pro snímání na skle. Funkce tichého klikání přináší uspokojující, jemnou hmatovou odezvu, s hlukem kliknutí sníženým o 90%. K tomu přidejte pozoruhodně tiché elektromagnetické rolovací kolečko MagSpeed pro vysokou výkonnost bez rušivých vjemů.

Klíčové vlastnosti

    • Pracujte kdekoli s dokonalou přesností
      Optický senzor s rozlišením 8000 DPI umožňuje snímání pohybu prakticky kdekoli – dokonce i na skle o minimální tloušťce 4 mm. Citlivost snímání můžete upravit v softwaru Logi Options+ a nastavit si tu správnou úroveň pro váš styl práce a rozlišení monitoru.
    • Procházejte 1000 řádků za sekundu
      Funkce elektromagnetického posuvu MagSpeed ??je dostatečně přesná pro zastavení s přesností na pixel a dostatečně rychlá pro procházení 1000 řádků za sekundu. A navíc je téměř neslyšitelná. Obrobená ocel kolečka mu propůjčuje prvotřídní hmatovou odezvu a dostatečnou hmotnost pro dynamickou setrvačnost, kterou cítíte – avšak neslyšíte.
    • Vylepšete svůj styl práce
      Pracujte na více zařízeních a operačních systémech, přizpůsobte si jednotlivá tlačítka, upravte přizpůsobení pro jednotlivé aplikace. Optimalizujte prakticky každou akci vašeho stylu práce a nastavte rychlost snímání pohybu v Logi Options+.
    • Nespočet možností přizpůsobení
      Myš MX Master 3S je plně přizpůsobitelná pro prakticky každou aplikaci, kterou používáte. Budete moci pracovat rychleji díky nadefinovaným možnostem přizpůsobení pro vaše oblíbené aplikace, jako například Adobe Photoshop, Adobe Premiere, Final Cut Pro, Chrome, Safari, Zoom a Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint a Edge.
    • Pracujte rychle a plynule
      Software Logi Options+ vám umožňuje přecházet mezi počítači pomocí funkce Flow pouhým přesunutím kurzoru k okraji obrazovky. Vaše klávesnice MX následuje myš MX Master 3S a umožňuje plynule pracovat a přecházet mezi systémy Windows a macOS. Bez námahy přenášejte text, obrázky a soubory mezi počítači – stačí zkopírovat na jednom a vložit na druhém.
    • Nabíjejte rychle a připojte se okamžitě
      Myš MX Master 3S vydrží na plné nabití fungovat až 70 dní a rychlé nabití po dobu jedné minuty zajistí energii až na tři hodiny používání. K dobíjení energie využijte přiložený nabíjecí kabel USB-C. Myš je kompatibilní se všemi hlavními operačními systémy ihned po vybalení. Windows, macOS, Chrome OS nebo Linux. Myš lze během okamžiku spárovat až se třemi zařízeními prostřednictvím technologie Bluetooth Low Energy nebo přiloženého přijímače Logi Bolt USB.
    • Užijte si maximální pohodlí
      Pracujte pohodlně díky ergonomickému profilu navrženému tak, aby poskytoval oporu vaší dlani a prstům. Zdrsněné povrchy poskytují spolehlivý úchop pro dokonalé ovládání. Jedinečný úhel náklonu myši MX Master 3S navede vaši ruku do přirozenější polohy pro lepší pohodlí. Optimálně umístěné ovládací prvky pro palec jsou polohovány za účelem rychlého, intuitivního přístupu a rychlé navigace. Boční rolovací kolečko kopíruje přirozený pohyb palce pro plynulou horizontální navigaci.
    • Vyrobeno z recylovaných plastů
      Plastové díly myši MX Master 3S zahrnují certifikované recyklované plasty – 27 % u grafitové a 22 % u světle šedé varianty – za účelem sekundárního využití plastů starších produktů spotřební elektroniky na konci životnosti a snížení naší uhlíkové stopy.
    • Zodpovědné balení
      Papírové balení myši MX Master 3S pochází z lesů s certifikátem FSC a jiných řízených zdrojů. Volbou tohoto produktu podporujete ochranu přírody v rámci zodpovědného hospodaření se světovými lesy.

 

Technická specifikace
Kategorie Bezdrátová myš
Rozhraní Bluetooth, bezdrátové 2,4 GHz
Dosah připojení 10 m
Senzor Laser Darkfield s vysokou přesností
Přesnost 200 - 8000 DPI
Nastavitelnost DPI V úrovních po 50 DPI
Počet tlačítek 7
Napájecí zdroje USB-C kabel, dobíjecí baterie Li-Po (500 mAh)
Volitelný software Logi Options+ a Logitech Flow
Podporované operační systémy Windows, macOS, iPadOS, ChromeOS, Linux
Rozměry 124,9 x 84,3 x 51 mm
Hmotnost 141 g

Obsah prodejního balení

  • Myš MX Master 3S
  • USB přijímač Logi Bolt
  • Nabíjecí kabel USB-C
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Bezdrátová myš Logitech MX Master 3S Performance, grafitová

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.