Bezdrátová myš Logitech MX Master 3S for Business, grafit

Cena s DPH
2 599 Kč
Cena bez DPH: 2 148 Kč
 
 
Kód produktu: 462580
Logitech

Bezdrátová myš Logitech MX Master 3S for Business, grafit [910-006582]

Tichá a výkonná

Seznamte se s MX Master 3S - ikonickou myší, která byla vylepšena. Vnímejte každý okamžik při práci s ještě větší přesností, hmatovou odezvou a výkonem díky tichému klikání a snímači 8000 DPI. Funkce tichého kliknutí poskytuje uspokojivou, jemnou hmatovou odezvu, přičemž hluk kliknutí je snížen o 90 %. K tomu přidejte pozoruhodně tiché elektromagnetické rolovací kolečko MagSpeed pro vysoký výkon bez rušivých vlivů.

Klíčové vlastnosti

  • Stavitelé budoucnosti
    Série MX je ideální pro potřeby specializovaných pracovních postupů, jako je kódování a kreativní práce. Produkty řady MX jsou vyrobeny tak, aby vydržely; jsou vyrobeny z pevných, kvalitních materiálů a jsou navrženy tak, aby vzbuzovaly důvěru a zaostřovaly na práci.
  • Zážitek MX série
    Vycházeje z desetiletí praktických a vědeckých odborných znalostí v oblasti lidské interakce jsme vytvořili sérii MX, která poskytuje intuitivní zážitky, které jsou návykové a zvyšují výkon a pohodu.
  • Kompatibilita více zařízení
    Všechny produkty MX for Business fungují s předními podnikovými operačními systémy a podnikovými aplikacemi – na stolních počítačích, noteboocích, tabletech a smartphonech. Díky tomu je globální nasazení bezproblémové a snižuje se zapojení IT help desk.
  • Vyšší produktivita s Logi Options+
    Udělejte více s myšmi Logitech. Aplikace Logi Options+ umožňuje uživatelům bez námahy převzít kontrolu nad jejich pracovním postupem, který je navržen tak, aby změnil způsob, jakým pracují. S Options+ mohou uživatelé pracovat napříč zařízeními a operačními systémy pomocí Flow, nastavit rychlost sledování, přizpůsobit jednotlivá tlačítka a použít předdefinovaná přizpůsobení specifická pro aplikaci a inteligentní akce k optimalizaci téměř každého aspektu jejich pracovního toku.
  • Rychleji a přesněji
    Výjimečně jemná přesnost sledování a ovládání na velkých monitorech s vysokým rozlišením. Dokonce i stopy na skle. Jednoduše přepínejte ze 4000 DPI na 8000 DPI pomocí Logi Options+. Pozoruhodné posouvání rychlostí 1 000 řádků za sekundu s důmyslným kolečkem MagSpeed.
  • Technologie Quiet Click
    Technologie Quiet Click od Logitechu eliminuje 90% rušivého hluku kliknutí myší a poskytuje tišší a soustředěnější pracovní prostředí pro každého.
  • Bezdrátové připojení Logi Bolt
    Technologie Logi Bolt, navržená tak, aby zvládla IT výzvy, je plně šifrována a kompatibilní s FIPS, když je spárována s přiloženým USB přijímačem Logi Bolt. Poskytuje kompatibilitu mezi platformami a bezpečné, spolehlivé připojení – dokonce i v přetížených bezdrátových prostředích.
  • Přizpůsobitelnost
    Nároční uživatelé si mohou přizpůsobit tlačítka MX Master 3S for Business a zjednodušit tak opakující se úlohy pomocí Logi Options. Bez toho nebudou vědět, jak kdy fungovaly. Navíc se dodává hned po vybalení s předdefinovanými ovládacími profily pro oblíbené podnikové aplikace.

 

Technická specifikace
Kategorie Bezdrátová myš
Tvar pravoruký
Rozhraní Bluetooth 5.0
USB přijímač Logi Bolt
Dosah připojení 10 m
Senzor Laser Darkfield s vysokou přesností
Přesnost 200 - 8000 DPI
Nastavitelnost DPI V úrovních po 50 DPI
Počet tlačítek 7
Počet přizpůsobitelných tlačítek 7
Tlačítko Easy-Switch ano
Rolovací kolečko Ano, se smart-shiftem
Kolečko u palce Ano
Tlačítko gesta Ano
Napájecí zdroje USB-C kabel, dobíjecí baterie Li-Po (500 mAh)
Volitelný software Logi Options+
Podporované operační systémy Windows 10, 11 nebo novější
macOS 11 nebo novější
Linux
ChromeOS
iPadOS 14 nebo novější
Android 9.0 nebo novější
Navrženo pro notebooky Intel Evo
Požadavky na systém Volný port USB-A
Windows 10, 11 nebo novější
macOS 11 nebo novější
Linux
ChromeOS
Rozměry 124,9 x 84,3 x 51 mm
Hmotnost 141 g

Obsah prodejního balení

  • Myš MX Master 3S pro firmy
  • Nabíjecí kabel USB-C
  • Logi Bolt USB přijímač (USB typ A)
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Bezdrátová myš Logitech MX Master 3S for Business, grafit

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.