Bezdrátová herní sluchátka Logitech Aurora G735 (Aurora Collection), bílé

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
5 979 Kč
Cena bez DPH: 4 941 Kč
 
 
Kód produktu: 448205
Logitech

Bezdrátová herní sluchátka Logitech Aurora G735 (Aurora Collection), bílé [981-001083]

Neváhejte se zasnít


Bezdrátová sluchátka G735 z kolekce Aurora maximalizuje pohodlí a přizpůsobení pro všechny hráče včetně menších velikostí hlavy. Hrajte pohodlně s měkkou čelenkou a otočnými náušníky. Je ideální pro PC a mobilní zařízení s LIGHTSPEED a bezdrátovým připojením Bluetooth. Připravte se na dobrodružství s herním zvukem, mikrofonem a technologií RGB.

    • Tak tohle je jiný level

      Sluchátka G735 jsou záměrně navržena pro celodenní pohodlí pro všechny hráče, včetně hráčů s menší velikostí hlavy – a pojmou také brýle a malé náušnice. Hrajte v maximálním pohodlí s lehkým designem zabaleným do plyšového, polstrovaného nastavitelného hlavového mostu, měkkých materiálů po celém povrchu a nejodolnějších otočných náušníků.

    • Pohrajte si s barvami

      Ukažte svůj styl. Přizpůsobte se své náladě. Sluchátka jsou vybavena měkkým, zónovým RGB podsvícením. Vyberte si ze čtyř pohlcujících animací Play Mood, které jsou typickým osvětlením pro kolekci Aurora, nebo si podsvícení přizpůsobte pomocí G HUB.

    • Rychost světla

      Ponořte se do nových herních světů a vychutnejte si všechny rozhovory. Stačí připojit váš USB přijímač k počítači a získáte bezdrátové připojení LIGHTSPEED s ultra-citlivou odezvou na herní úrovni. Potom při synchronizaci s kompatibilním zařízením připojte sluchátka prostřednictvím Bluetooth. Zůstaňte ve hře s výdrží baterie 16 herních hodin se zapnutým nebo 56 hodin s vypnutým osvětlením. Ovládací prvky včetně ztlumení zvuku umístěné na náušnících máte na dosah ruky.

    • Poslouchejte a buďte slyšet

      Poslechněte si celou hru, film, hudbu nebo cokoli, co vás zajímá, s jasnými a silnými 40 mm audio měniči. Kompatibilita s Dolby Atmosem a Windows Sonic Spatial Sound zajistí, že se ze svého prostoru přenesete přímo do hry. Vychutnejte si to nejlepší s odnímatelným mikrofonem s filtry Blue VO!CE dle vašeho výběru.

    • Promakejte svůj styl

      S herním softwarem G HUB můžete vyladit svůj zvukový ekvalizér, abyste zvýšili basy nebo vyvážili vysoké tóny. Potom uložte svá nastavení na G HUB nebo přímo na náhlavní soupravu, aby byla vždy připravena, ať budete hrát kdekoli. Vytvarujte své vokály pomocí kompletní ekvalizérové ??ladičky mikrofonu a filtrů Blue VO!CE, díky kterým budete znít skvěle. A pak se ujistěte, že LIGHTSYNC ve vás vyvolává pocit zasnění pomocí vlastních barev, animací a dokonce efektů, které reagují na váš hlas nebo obrazovku.

    • Synchronizujte si herní prostor

      Vytvořte si vysněný prostor s kolekcí Aurora. Seznamte se s vybavením, které spolu ladí nejlépe a je navrženo záměrně pro pohodlí, styl a herní výkon. Využijte kompletní a bezproblémové nastavení, které sdílí stejnou estetiku ve stylu lehoučkého snu – včetně synchronizovaného RGB podsvícení. Synchronizujte sluchátka s náušníky, mikrofonními ramínky, herní myší, podložkou, opěrkou zápěstí či klávesnicí.

 

Technická specifikace
Typ sluchátek: over-ear
Velikost měničů: 40 mm
Napájení: Integrovaná baterie
Výdrž baterie: 16 + bezdrátového hraní s plným osvětlením při 50 % hlasitosti
56 hodin s vypnutým osvětlením při 50 % hlasitosti
Nabíjení: USB-C
Připojení: LIGHTSPEED USB přijímač (20 metrů)
Bluetooth
Dosah: až 20 metrů
Frekvenční odezva: 20 Hz - 20 KHz
Impedance: 38 ohmů
Mikrofon: odnímatelný
Vzor zdvihu: Kardioidní (jednosměrný)
Frekvenční odezva mikrofonu: 100 Hz - 10 kHz
Kompatibilita: s prostorovým zvukem Dolby Atmos + Windows Sonic
Ostatní: Analogový audio vstup přes 3,5 mm kabel (není součástí dodávky)
Hmotnost: 260 g

Produktové video


Recenze na Bezdrátová herní sluchátka Logitech Aurora G735 (Aurora Collection), bílé

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.