Bezdrátová herní myš Logitech G705 (Aurora Collection), bílá

Cena s DPH
2 079 Kč
Cena bez DPH: 1 718 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 448200
Logitech

Bezdrátová herní myš Logitech G705 (Aurora Collection), bílá [910-006367]

Neváhejte se zasnít


Bezdrátová herní myš G705 z kolekce Aurora je tvarována pro pohodlí a ovládání se záměrným designem, který zahrnuje i menší ruce. Obsahuje bezdrátové LIGHTSPEED na herní úrovni, LIGHTSYNC RGB a pokročilou herní technologii.

    • Perfektně zapadne

      Bezdrátová herní myš G705 z kolekce Aurora je designovaná pro menší ruce, tvarovaná pro pohodlí a plně vybavená pro váš dosud nejlepší herní zážitek. Jemná estetika splní vaše gamerské sny.

    • Dokonalá hra po celý den

      G705 je záměrně navržena tak, aby vyhověla i těm, kteří mají menší ruce. Kompaktní tvar, tvarovaná opěrka palce a klouzavé nohy poskytují pohodlnou hru po celé hodiny. Tato myš zkrátka zná trvalou sílu perfektních tvarů.

  • Kompaktní a ultralehká

    Vše máte pod kontrolou díky hernímu senzoru, flexibilitě bezdrátového nebo kabelového přehrávání a snadno dostupnému cyklickému tlačítku DPI. Vše váží pouhých 85 gramů. Tato ultralehká myš je navržena pro pohodlí a přesnost.

    • Play & Go

      Máte místa, která chcete navštívit, lidi, které potkat, světy, které je třeba prozkoumat? S bezdrátovým připojením LIGHTSPEED a Bluetooth na herní úrovni můžete svůj výdobytek vzít do dalekých zemí nebo k blízkým přátelům. Připojte G705 k přijímači bezdrátové herní klávesnice G715 současně s jedním přijímačem USB a připravte si dokonalý prostor pro hraní. Utečte kamkoli a odkudkoli s USB-C nabíjecí baterií a její až 40-hodinovou výdrží se zapnutým podsvícením.

  • Vše pod palcem

    Díky třem éterickým RGB zónám, které se prolínají, můžete předvést svůj styl hned po vybalení. K dispozici jsou předinstalované čtyři pohlcující animace Play Mood - typické podsvícení pro kolekci Aurora. Svůj RGB si můžete přizpůsobit také pomocí G HUB, aby lépe vystihl vaši náladu, vkus nebo definici vašeho herního JÁ. G705 je vybavena 6 programovatelnými tlačítky včetně dvou tlačítek pro palec a tlačítka pro změnu DPI.


    • Synchronizujte si herní prostor

      Vytvořte si vysněný prostor s kolekcí Aurora. Seznamte se s vybavením, které spolu ladí nejlépe a je navrženo záměrně pro pohodlí, styl a herní výkon. Využijte kompletní a bezproblémové nastavení, které sdílí stejnou estetiku ve stylu lehoučkého snu – včetně synchronizovaného RGB podsvícení. Spárujte herní myš s podložkou, opěrkou zápěstí, klávesnicí či sluchátky.

 

Technická specifikace
Rozměry: 39,4 x 68,1 x 105,8 mm
Hmotnost bez kabelu: 85 g
Napájení: Integrovaná baterie
Výdrž baterie: 40 hodin
Nabíjení: USB-C
Rozlišení pohybu: 100 – 8 200 dpi
Počet tlačítek: 6
Počet programovatelných tlačítek: 6
Podsvícení: LIGHTSYNC RGB (tři zóny)
Připojení: Bluetooth
Kompatibilita: PC a Mac
Zařízení s podporou Bluetooth s audio připojením
Windows 10 nebo novější
mac
OS 10.15 nebo novější
iPadOS 13.4 nebo novější
iOS 14 nebo novější

Obsah balení:

  • Myš
  • Bezdrátový přijímač LIGHTSPEED
  • Nástavec
  • Datový/nabíjecí kabel
  • Dokumentace

Produktové video

Recenze na Bezdrátová herní myš Logitech G705 (Aurora Collection), bílá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.