Bezdrátová herní myš Logitech G502 X Plus, černá

Cena s DPH
3 359 Kč
Cena bez DPH: 2 776 Kč
 
Kód produktu: 449729
Logitech

Bezdrátová herní myš Logitech G502 X Plus, černá [910-006162]

Propracovaná a spolehlivá


Herní myš G502 X je nejoblíbenější myší na světě. Byla modernizována a přepracována s nejnovějšími inovacemi v oblasti herních technologií a disponuje zcela novou technologií hybridních opticko-mechanických spínačů LIGHTFORCE. Neuvěřitelná rychlost, spolehlivost a zároveň přesná aktivace nyní tvoří jeden celek.

    • Bezdrátová technologie LIGHTSPEED

      Připojení LIGHTSPEED je ultrarychlé a spolehlivé profesionální připojení se super výkonem, kterému v soutěži důvěřují profesionálové ze sportu. Nyní s aktualizovaným protokolem dosahujícím o 68 % rychlejší odezvy oproti předchozí generaci a vylepšené stabilitě.

    • Technologie POWERPLAY

      Myš G502 X LIGHTSPEED je kompatibilní s technologií POWERPLAY. Zůstává stále nabitá, při nečinnosti i během hraní, díky jedinečnému řešení bezdrátového nabíjení (prodává se samostatně). Už se nikdy nestarejte o výdrž baterie!

  • Spínače LIGHTFORCE

    Přelomové hybridní opticko-mechanické spínače dosahují vyšší úrovně rychlosti a spolehlivosti a přesnou aktivaci s okamžitou odezvou. Mechanické ovládání myši zachovává ostrou, hmatovou zpětnou vazbu, kterou hráči požadují.

    • Herní senzor HERO 25K

      HERO je nejpřesnější senzor společnosti Logitech, který se snad nikdy neplete. Snímky zpracovává super rychle, a tak je schopen vám poskytnout DPI v rozmezí 100 - 25 600. Snímač HERO dosahuje přesnosti na úrovni, která se používá v e-sport turnajích, tak toho určitě využijte a přizpůsobte si DPI pomocí softwaru Logitech Gaming Software (LGS).

  • Propracované DPI a kolečko

    Tlačítko pro přepínání DPI je oboustranné a odnímatelné pro přesné přizpůsobení v závislosti na vašem úchopu a preferencích. K inovacím došlo i při ultrarychlém rolovacím kolečku. Přepínejte mezi režimem ultrarychlého volného otáčení a přesným režimem po krocích. Nakloněním kolečka doleva a doprava získáte další dva přizpůsobitelné ovládací prvky.

 

Technická specifikace
Rozměry: 41,1 x 79,2 x 131,4 mm
Hmotnost bez kabelu: 102 g
Připojení: bezdrátové
Bezdrátová technologie: Radio Frequency
Ergonomie: pravoruka
Snímač pohybu: optický - HERO
Rozlišení pohybu: 100 - 25 600 dpi
Typ spínače: LIGHTFORCE
Zrychlení: >40G2
Počet tlačítek: 13
Počet programovatelných tlačítek: 13
Kolečko: čtyřsměrné, mechanické
Podsvícení: 8 zónové RGB
Vlastnosti: až 5 profilů zabudované paměti
nožičky z PTFE
nulové vyhlazování/zrychlování/filtrování

Obsah balení:

  • Myš
  • Nabíjecí kabel
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Bezdrátová herní myš Logitech G502 X Plus, černá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.