Bezdrátová herní klávesnice Logitech G715 TKL Tactile (Aurora Collection), b

Cena s DPH
4 159 Kč
Cena bez DPH: 3 437 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 448219
Logitech

Bezdrátová herní klávesnice Logitech G715 TKL Tactile (Aurora Collection), b [920-010465]

Neváhejte se zasnít


G713 z kolekce Aurora Collection je kompaktní herní mechanická bezdrátová LIGHTSPEED a Bluetooth klávesnice navržená pro pohodlí s přiloženou opěrkou dlaní, která je měkká jako obláček. Plně vybavena RGB podsvícením a mechanickými spínači GX dle vašeho výběru. Klávesnice G715 přináší nízké vibrace s vysokým výkonem. Buďte svá a hrajte ve svém stylu.

    • Nebeské pohodlí

      Bezdrátová herní klávesnice G715 vás bude podporovat ve hře. To je důvod, proč je její součástí měkoučká opěrka pro dlaně, která dotváří atmosféru snu lehounkého jako oblak na vaší pracovní či herní ploše. Ušetřete čas a svůj pracovní stůl s kompaktním, bezúdržbovým formátem. Ujistěte se pomocí výškově nastavitelných nožiček, že jsou vaše prsty a zápěstí uvolněné a připravené do akce. Celodenní hraní? Žádný problém.

    • Ve stylu LightSync

      LIGHTSYNC oživí vaše hraní díky měkkému, éterickému osvětlení po obvodu a pod klávesami. Éterické podsvícení LIGHTSYNC RGB zahrnuje nainstalované animace Play Mood, charakteristické pro kolekci Aurora Collection. Nebo si přizpůsobte svůj vlastní vzhled podsvícení a animační efekty pomocí 16,8 milionů programovatelných RGB barev prostřednictvím bezplatného softwaru G HUB.
    • Hrajte déle, hrajte zdarma

      Zůstaňte ve hře díky ultra citlivému bezdrátovému připojení LIGHTSPEED, nebo přepněte do režimu Bluetooth jedním tlačítkem. Užijte si výdrž baterie až 25 herních hodin. Na vašem stole, na kolenou, na pohovce, v jiné dimenzi. Připojte se, kdykoli budete chtít. Pomocí přiloženého kabelu USB-C na USB-A nabijte baterii nebo hrajte v kabelovém režimu. Bezdrátovou herní myš G715 i G705 můžete připojit pomocí stejného USB přijímače LIGHTSPEED. Ušetřete porty USB a užívejte si efektivnější pracovní plochu bez ztráty výkonu.

  • Herní technika na dosah

    Hrajte s uspokojivým pocitem mechanických spínačů GX, flexibilitou bezdrátového připojení a ovládacími prvky médií na dosah ruky, abyste mohli hrát co nejlépe a rychle ovládat svoji hudbu, filmy a další. Vyberte si nejvhodnější přepínač GX.
    Linear je tichý a má nízké tření.
    Tactile pro citelnou zpětnou vazbu a odezvu v podobě kliknutí.
    Clicky je oblíbená klasika hráčů s největší zpětnou vazbou.

    • Vylaďte svou hru

      Vaše klávesnice je vaším navigátorem a G HUB vám dává úplnou kontrolu nad vaším herním stylem. Herní režim je také výhodný, protože v něm můžete během hry vypnout určité klávesy, abyste nepřerušovali žádná herní dobrodružství. A je toho mnohem víc pro přizpůsobení a programování. G715 je připraveno k použití.

    • Synchronizujte si herní prostor

      Vytvořte si vysněný prostor s kolekcí Aurora. Seznamte se s vybavením, které spolu ladí nejlépe a je navrženo záměrně pro pohodlí, styl a herní výkon. Využijte kompletní a bezproblémové nastavení, které sdílí stejnou estetiku ve stylu lehoučkého snu – včetně synchronizovaného RGB podsvícení. Spárujte klávesnici a opěrku s herní myškou či sluchátky.

 

Technická specifikace
Typ klávesnice: TKL
Typ kláves: Tactile
Počet kláves: 87
Krytky kláves: z dvojitě vstřikovaného PBT
texturované
odolné
Ovládací prvky médií: včetně rolleru pro ovládání hlasitosti
ovládání jasu
Podsvícení: RGB individuálně podsvícené mechanické spínače
Obvodové podsvícení s 16 LED na spodu
Rozožení kláves: US International (Qwerty)
Připojení: LIGHTSPPED
Bluetooth
Baterie: Li-Po, integrovaná
Výdrž baterie: 25 herních hodin
Systémové požadavky: Pro připojení LIGHTSPEED - port USB
Pro připojení Bluetooth - kompatibilní zařízení
Připojení k internetu pro stažení softwaru (k dispozici pouze v systému Windows a macOS)
Rozměry: 370,6 x 157 x 37,2 mm
Délka kabelu: 1,8 m
Hmotnost: 976 g

Obsah balení:

  • Klávesnice
  • Přijímač LIGHTSPEED
  • Napájecí kabel USB-C na USB-A
  • Opěrka zápěstí
  • Dokumentace

Produktové video

Recenze na Bezdrátová herní klávesnice Logitech G715 TKL Tactile (Aurora Collection), b

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.