Berserk and the Band of the Hawk PS4

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 364705
KoeiEN dabing

Berserk and the Band of the Hawk [PS4]


Hra Berserk and the Band of the Hawk je založena na světoznámé sérií Berserk od Kentaro Miura. Hráči následují odvážnou a hrdinskou cestu postav Guts, Griffith, Casca a družiny jestřába při tom, jak se prosekat hrozivým světem magických a démonických padouchů.

Prosekávání se stovkami nepřátel je spojeno s temným světem Berserk, což umožňuje dosud nevídané věci. Preseknite nepřátel na půlky obrovskými meči, nebo jejich zadlávte do země. Užívejte si destruktivní sílu, která umožňuje zneškodnit několik nepřítelem na jeden zásah.

Budete mít možnost hrát za všechny postavy z různých částí příběhu. Každá z postav má vlastní schopnosti a vlastnosti. Abyste měli kompletní pocit ze hry postavy byly nadabované originálními herci, které znáte iz animované série Berserk.

Během souboje získáváte schopnosti a vylepšujete si útoky. Postupně dosáhnete takovou sílu útoků, že dokážete jedním šmahem rozseknout příšery na půlky. Prosekejte se hordami nepřátel, kteří se na Vás valí! Také se setkáte s"apoštolů", tyto obrovské příšery jsou velmi odolné na obyčejné útoky a strategie, objevte způsoby, jakými se dokážete postavit těmto monstrům.



Recenze na Berserk and the Band of the Hawk

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.