Bear and Breakfast Nintendo SWITCH

Cena s DPH
939 Kč
Cena bez DPH: 776 Kč
 
 
Kód produktu: 464450
ArmorEN titulky

Bear and Breakfast [NSW]

 

O hře

Bear and Breakfast je oddechová manažerská dobrodružná hra, kde hrajete za sympatického medvěda, který se snaží provozovat v lese malý penzion. Hank a jeho kamarádi najdou opuštěnou chatku a díky náctileté vynalézavosti ho přemění na prazvláštní ubytovnu pro nic netušící turisty. Spolu s rozšiřováním vašeho podniku začnou se objevovat i lesní tajemství a Hank brzy zjistí, že odhaluje hlubší propojení než má samotná divočina.
Vybudujte a spravujte hotel v lesích, akorát že jste medvěd. Turisté se valí, váš smysl pro výzdobu dostává zabrat a z lesa se ozývají divné zvuky.

Klíčové vlastnosti

  • Budujte a spravujte
    Vybudujte si vlastní penzion a přizpůsobte si jej díky pokojům pro hosty, koupelnám, salonům a zábavnému vyžití. Každý pokoj si můžete upravit jednotlivě od nábytku po další vybavení. Voďte lidi do lesa, aby se zastavili ve vašem penzionu. Pečujte o jejich spokojenost, udržujte si pověst, vydělávejte peníze a přilákejte další zákazníky! Plňte úkoly a příběhové linky a získejte pro svůj penzion nové předměty.

  • Přátelé a ti ostatní
    V příběhově bohatém světě hry Bear and Breakfast narazíte na desítky zajímavých a podivných lidí jako jste vy. Většina z nich bude mít nějaký názor na váš podnik, a pokud si vyhradíte trochu času, abyste je vyslechli, možná vám pomohou posunout váš penzion do nových výšin!

  • Prozkoumejte les
    Ale ne každý je tak pomocný nebo vymáhající. Jste dost odvážný medvěd, abyste se vydali hluboko do lesa a do své duše a odhalili tajemství, která se tam ukrývají?

Fyzická edice hry obsahuje:

  • 6 prémiových pohlednic
  • Oboustranná obálka
  • Kód pro digitální stažení oficiálního soundtracku

Trailer


Recenze na Bear and Breakfast

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.