NHL 22 CZ [PS4] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
589 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
Kód produktu: 436166
Electronic

NHL 22 CZ [PS4] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


EA SPORTS NHL 22 sa díky podpoře Enginu Frostbite S dostane superhvězdné péče. Vůbec poprvé v historii využije série EA SPORTS NHL výkonu jednoho z nejlepších herních enginů, co s sebou přinese bezkonkurenční vizuální detaily u každého hitu, kličky a střely. Díky super hvězdným X-Factors a úplně novému systému schopností, který odemyká jedinečné zručnosti superhvězd NHL, poznáte osobnost a sílu elitních hráčů ligy. Hvězdy NHL v EA SPORTS NHL 22 věrně napodobují zručnosti a styl svých skutečných předloh a jejich přínos na ledu je tak evidentnější než kdykoliv předtím. Superhvězdná X-Factors přináší do každého herního režimu od HUT po World of Chel nové možnosti v oblasti hráčskych tříd. EA SPORTS NHL 22 je úplně novou hrou pro novou generaci, která vám nabízí více způsobů hraní a měření sil než kdykoliv předtím. Těšte se na přelomový hokej.
Hráči, kteří začnou hrát NHL 22 na systému PlayStation 4 nebo konzoli Xbox One, budou moct převést hodnotu svého týmu HUT Teamu a pokračovat na konzoli PlayStation 5 nebo Xbox Series X | S v rámci NHL 22, co znamená, že:
  • Uživatelé mohou ochránit 20 hráčských předmětů + trénéra na své aktuální soupisce a převést je na novou konzoli.
  • Když bude obsah přenesený z konzoly 4. generace na konzoli 5. generace, změní se z bezpečnostních důvodů na neobchodovatelný.
  • Tato jednorazová migrace obsahu bude dostupná v prosinci 2021.
    Předobjednejte si EA SPORTS™ NHL 22 už dnes a získejte:
  • Až dva balíčky s výběrem diamantového hráče do HUT (jeden měsíčně po dobu dvou měsíců).
  • Odemknutí pěti zónových schopností X-Factor do World of Chel (okamžitě).
  • Odemknutí pozicí pro X-Factor do Be A Pro (2), bonus k ZB a bonusové body vlastností.
  • Jedna odemknutá hokejová taška
    Bonus pro veterány:
  • 3 balíčky s odměnou za věrnost do HUT pokud vlastníte jeden z posledních třech titulů (NHL 19, NHL 20 nebo NHL 21)
  • 5 balíčků s odměnou za věrnost do HUT pokud vlastníte dva z posledních třech titulů (NHL 19, NHL 20 nebo NHL 21)
  • 10 balíčků s odměnou za věrnost do HUT pokud vlastníte každý z posledních třech titulů (NHL 19, NHL 20 nebo NHL 21)
    nhl_preo

    ENGINE FROSTBITE Do EA SPORTS NHL 22 přichází vůbec prvé legendární engine Frostbite™. NHL 22 nabízí obrovské vizuální vylepšení jak v případě současné, tak i nové generace konzolových her, a představuje tak jeden z největších kroků vpřed v oblasti grafiky celé série. Ať už jde o propracované podobizny hráčů nebo animace tkanin, které vdechnou postavám život, nebo dynamické nasvícení vytvářející skutečně působivé herní prostředí, vylepšení uvidíte úplně všude.
    Vizuální vylepšení: Ve všech herních verzích přináší Frostbite dramatické vizuální vylepšení, která zásadně zvyšují autentičnost. Superhvězdy NHL ještě nikdy nepůsobily tak živě - přeměnou prošlo úplně všechno od celkové podoby až po oči, které sledují dění okolo postavy a reagují na něj. Ať se podíváte kamkoliv, všude uvidíte vylepšení:
  • Přepracovaný vzhled hráčů: Totální přeměnou prošlo více než 100 modelů hlav hvězdných i generických hráčů tak, aby reflektovali aktuální sezónu a nabídli vaše oblíbené hokejisty v ještě větším detailu.
  • Vylepšení dresů: Díky drobným detailům tkanin a značkových prvků ve vysokém rozlišení, jako jsou nášivky nebo loga, je vidět doslova každý steh. To všechno bez dopadů na výkon a zatížení paměti či disku.
  • Vylepšení odstínů vlasů u všetkch hráčů: Díky převzetí technologie odstínování vlasů ze série EA SPORTS FIFA teď hráči mají "funkční" vlasy, na kterých se realističtěji odráží světlo.
  • Animace očí (PA2 Procedural Awareness): V porovnaní s minulostí nyní hráči mají bohatší paletu výrazů, protože technologie PA2 reaktivního pohybu očí jim vdechla nový prvok živosti. Oči hráčů sledují hlavní dění okolo sebe (například při vcházení na přihrávku), ale krátkým pohledem zaznamenávají i to, co je v blízkosti (například protihráči).
  • Vylepšené stínování pokožky: Nové vykreslování pokožky v kombinaci s vylepšeným nasvícením zvyšuje autenticitu hráčů dosud nevídaným způsobem.
  • Animace oblečení: dresy se hýbou podle hráčů. Nové animace dávají tkaninám, které přesně reagují na pohyby hráčů, nový fyzikální rozměr.
    Fyzika hokejky: Nová realistická interakce hokejky zvyšuje fyzikální úroveň hry a přináší:
  • Souboje o puk, které jsou férové a založené na zručnosti
  • Lepší systém kontaktu hokejky s tělem protihráče má za výsledek přesnější posuzování nedovolených zákroků.
  • Realističtější pohyb podél hrazení bez toho, aby hokejka procházela texturami.
    Rozšířená realita: Klíčové herní statistiky a informace jsou během zápasu promítané přímo na hrací plochu díky souboru vizuálních prvků rozšířené reality, které se hladce prolínají s děním na ledu. Díky většímu množství informácí přímo ve hře můžete lépe přizpůsobovat svou strategii - kvůli získání klíčových statistik v reálném čase už nemusíte hru přerušovat a probírat se nabídkou pauzy.
    Superhvězdná X-Factors Zažijte účinek superhvězdných X-faktorů, co je přelomový herní systém, díky kterému naplno využijete výjimečných schopností hvězdných hráčů - jejich přítomnost na ledu má nyní ještě větší vliv než kdy předtím. Schopnosti Superstar X-Factor, které jsou vyhrazeny jen pro hráčskou elitu ligy, oddělují ty nejlepší od ostatních a superhvězdy díky nim působí stejně věrně jako jejich živé předlohy. Ve hře jsou dvě úrovně schopností Superstar X-Factor, které je možné hráčům přiřadit, a to výjimečné zónové schopnosti v daném herním pásmu a rozšířené schopnosti superhvězdy. Každý hráč dostane jednu primární schopnost v pásmu, která je pro jeho hru dominantní, a sekundární sadu schopností superhvězd. Skutečná funkce superhvězdné schopnosti X-Factor zůstáva vždy stejná, ale mění se úroveň posilujícího efektu primární a sekundární schopnosti. Superstar X-Factors jsou zpracované s vysokou věrností a vychází z charakteristických prvků hry nejlepších hráčů ligy. Ať už jde o dělovou střelu příklepem, precizní přihrávku, explozivní rychlost při přechodu do útoku nebo bleskové reflexy před brankou, X-faktory superhvězd se týkají všech pozicí na ledu, co do hry vnáší nový prvek konkurence mezi třídami hráčů a nutnosti strategického uvažování.
    Herní režimy
  • HOCKEY ULTIMATE TEAM: HUT je herním režimem NHL 22, ve kterém si můžete vytvořit vlastní soupisku ze současných, bývalých i legendárních hráčů NHL a hrát s nimi on-line. Vytvářejte si mužstva, sbírejte odměny a udělejte ze svého týmu ten nejlepší.
  • WORLD OF CHEL: Centrum WOC pro hraní vícerých hráčů obsahuje více způsobů hraní než kdykoliv předtím. Vytvořte si vlastního hráče a bojujte v celé řadě režimů jako jsou například EASHL, Ones a arkádové Threes.
  • BE A PRO: Režim Be A Pro vám dá šanci vyzkoušet si život hráče NHL, a to jak na ledě, tak i mimo něj. Udělejte dojem na vedení klubu a vydejte se na cestu za slávou, během které budete usilovat o místo v první formaci, bojovat o Stanley Cup a snažit se prorazit mezi elitu ligy.
  • REŽIM ORGANIZACE: V režimu Organizace si v čele oblíbeného týmu NHL vybudujte dynastii v průběhu několik sezón nebo si v rámci rozšíření ligy udělejte úplně nový vlastní tým. Skautujte hráče, upravujte parametry koučingu a souhru formací a zažijte napětí s blížícím se koncem tradového okna ve snaze získat Stanley Cup.


Recenze na NHL 22 CZ [PS4] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.