Bayonetta 3 (Trinity Masquerade Edition) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
2 259 Kč
Cena bez DPH: 1 867 Kč
 
 
Kód produktu: 450835
NintendoEN dabing
 
Chceš ušetřit 140 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako rozbalený za 2 119 Kč

Bayonetta 3 (Trinity Masquerade Edition) [NSW]

Bayonetta přeskakuje mezi více lokalitami ve zcela nové, klimaktické akční hře pro Nintendo Switch. S bláznivým novým složením a nějak známými nůžkami, titulní Umbra Witch se musí postavit záhadnému zlu, použitím jejích klasických zbraní a schopností Witch Time, která zpomalí čas. Tentokrát, biozbraně, vytvořené lidmi, které se jmenují Homunculi se ocitnou v zaměřovači Bayonetty.

Trinity Masquerade Edition obsahuje:

  • Bayonetta 3 plnou hru
  • 200stránkový Artbook
  • 3 alternativní obaly do krabičky se hrou (každý rozdílný pro jednu ze tří her), které dají dohromady ohromující panoramatické dílo

O hře:

Připravte se na pekelně skvělý čas Nahlédněte se do Bayonettiny temnější stránky a přidejte se k Demon Masquerade, nové schopnosti, kterou proudí démoni napojení na její zbraň. To jí vytvoří zábavné akční možnosti, nevyjímaje komba, která vyvolají husí kůži. Rovněž může vyvolat démonická zlatíčka jako Gomorrah, Malphas a Phantasmaraneae během bitvy, spouštět jejich démonické síly v zánětu bojů a v nových bitvách, které jsou větší než život, kde přímo ovládáte akci.
Lov odměn pro Bayonetty Bojujte se na své cestě ulicemi Tokya, horami Číny a mnoha dalšími lokalitami! Po cestě potkávejte virtuální coven Bayonett, každou více okouzlující než ostatní. Také i budete sekat a ničit jako Viola, živá čarodějnice v tréninku, která bojuje mečem a společníkem, démonem Cheshire. Objevte osud, který očekává Bayonettu a zjistěte, jestli toto magické spojenectví skutečně zachrání realitu!


Klíčové vlastnosti

  • Hrajte jako okouzlující Bayonetta ve třetím pokračování klimaktické herní série
  • Střílejte, dupte a promlaťte svou cestu přes vícero lokalit a potkávejte ostatní Bayonetty
  • Nechte proudit sílu démonů používáním nové schopnosti, Demon Masquerade
  • Vypusťte Bayonettiných Pekelných Démonů v bitvách větších než život
  • Mlaťte a skejte jako čarodějnice v tréninku Viola a sesbírejte sílu jejího kočičího démona Cheshire

Trailer


Recenze na Bayonetta 3 (Trinity Masquerade Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.